Sony створює смартфон, який можна буде згорнути в трубочку

2 хв. читання
Sony smart

Після того, як HUAWEI Mate X і Samsung Galaxy Fold були презентовані, Sony також вирішила не залишатися осторонь і почала працювати над конкурентом цих складних пристроїв, а конструкцію його вже встигла назвати “nautilus design”, що відсилає нас до одного морського молюска, форма раковини якого нагадує спіраль.

Інформацією про плани Sony на створення складного планшета/смартфона поділився з своєму Twitter-екаунті інсайдер Max J., заявивши, що японська компанія почала роботу над прототипом свого складного пристрою з дисплеєм від LG, здатним згортатися в трубочку.

https://twitter.com/Samsung_News_/status/1147473317672214528

Тут буде доречно згадати, що на виставці CES 2018 LG якраз продемонструвала свій 65-дюймовий OLED-телевізор, який вміє згортатися, повністю зникаючи в саундбарі під ним. Загадковий складаний смартфон може бути просто зменшеною версією тієї ж технології. Показаний телевізор був всього лише прототипом, але компанія почне продавати його як Signature Series R вже в кінці цього року.

Також Max J. розповів, що роздрібна версія складного смартфона буде працювати на процесорі Snapdragon 855 з модемом Qualcomm X50 для підтримки 5G, а також отримає камеру з можливістю 10-кратного зуму. Неясно, чи буде це 5-кратний оптичний і 10-кратний гібридний або повністю оптичний 10-кратний зум. Крім того, батарея буде ємністю 3220 мАг, що, ймовірно, обумовлено його незвичайною формою (в складних телефонах зазвичай використовуються дві батареї).

З чуток, складаний смартфон Sony буде представлений десь в грудні 2019 року або на початку 2020 року. Швидше за все, ми дізнаємося більше деталей про таємничий смартфон-молюск в найближчі місяці.

До речі, Google тестує окрему панель управління відтворенням, яка буде вбудована в інтерфейс настільної версії Chrome.

Також більше десяти мільйонів власників смартфонів Samsung встановили шахрайський додаток Updates for Samsung, що видається кіберзлочинцями за оновлення прошивки.

Окрім цього, дослідники з Міжнародного інституту комп’ютерних наук стверджують, що 1325 додатків, доступних для завантаження в Google Play, шпигують за користувачами без їх дозволу.

Поділитися
Exit mobile version