“Темна тема” стала доступною у Viber

2 хв. читання

У месенджер Viber на Android розробники додали “темну тему” услід за Facebook Messenger, для якого на пристроях iOS запровадили також “темний режим”. Про це пише Сегодня.

Як зазначає видання, нововведення розраховане, в першу чергу на людей з проблемами зору, а також робить використання програми для спілкування більш зручним для масового користувача.

Варто відзначити, що “темна тема” позитивно впливає на автономності смартфонів з OLED і AMOLED екранами через особливості їх роботи – чорний колір не споживає заряд акумулятора.

Щоб увімкнути “темну тему” у Viber на Android, досить оновити месенджер у Google Play до версії 10.2.0.3. Потім після запуску з’явиться повідомлення про те, що в налаштуваннях доступна опція перемикання інтерфейсу на “темний режим”.

Після натискання на кнопку “Застосувати” Вас перекине у потрібний розділ і досить буде встановити потрібну галочку. Щоправда, “темний режим” є не чорним, а темним відтінком сірого.

dark mode viber

Також видання повідомляє, що додаток для спілкування Facebook Messenger отримав нову можливість змінювати оформлення на “темний режим”. Поки що оновлення доступне для користувачів пристроїв на iOS, але не всім, оскільки оскільки “темна тема” знаходиться на стадії тестування.

Нагадаємо, компанія Xiaomi розпочинає тестування глобальної “темної теми” у бета-версії прошивки MIUI 10.

Окрім цього, користувачі мають змогу ознайомитися із черговим етапом роботи компанії Google над темним режимом оформлення в браузері Chrome для Windows 10.

Поділитися
Exit mobile version