“Темна тема” запрацює в мобільних додатках Microsoft Outlook, Word, Excel та інших

2 хв. читання
dark mode microsoft

Близько року тому Microsoft повідомила, що працює над “темною темою” оформлення для мобільного додатка Outlook на iOS і Android. А вже з 28 серпня Microsoft почав поступово розсилати “темну тему” для Outlook на Android і iOS.

Про це повідомляє phoneArena.

Користувачі зможуть вручну перемикати оформлення, а на Android “темна тема” буде також автоматично вмикатися при активації режиму енергозбереження. На iOS 13 Outlook буде повністю відповідати системній темній темі.

Варто зазначити, що не всі користувачі отримають відразу отримають оновлення, оскільки апдейти традиційно розсилають хвилями.

Outlook – не єдиний додаток Microsoft, який отримав темний режим. Нова тема оформлення з’явиться також в Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneDrive, Planner і навіть To-Do на iOS до релізу 13 версії ОС (на Android теж). Навіть веб-версія Office.com і OneDrive отримала темні інтерфейси.

У своєму блозі на Medium керівник дизайну Office зазначив, що темна тема для додатків стала не просто інверсією фону. Дизайнери розробили нову тему з нуля, використовуючи сіру палітру Fluent. Вони також попрацювали над збільшенням контрасту, насиченості фірмових кольорів, а також єдності стилю в деталях, на зразок тіней і акцентів.

До релізу темної теми Microsoft навіть підготувала відео, яке демонструє нові інтерфейси.

Міжнародна антивірусна компанія ESET виявила нову фішингову кампанію, націлену на користувачів продукції Apple. Шахраї розсилали листи, де вимагали від одержувачів “верифікувати” персональні дані після недавнього відновлення доступу до Apple ID.

Зверніть увагу, в Microsoft виявили незвичайну фішингову кампанію, в якій використовуються кастомні сторінки з помилками 404. Таким чином зловмисники намагаються обманом змусити потенційних жертв видати свої облікові дані.

Cisco попередила про доступність експлойтів для трьох уразливостей в пристроях Cisco Small Business 220 Series Smart Switches, виправлених на початку серпня. Компанія також виправила більше 30 критичних і небезпечних уразливостей, виявлених в її програмному забезпеченні.

В автомобільних імобілайзерах виявлена ​​уразливість, експлуатація якої дозволяє зловмисникам заблокувати транспортний засіб жертви.

Поділитися
Exit mobile version