Тепер ви можете закріпити три публікації до свого профілю Instagram

2 хв. читання

Instagram тепер дозволяє закріплювати до трьох публікацій або галерей у верхній частині профілю. Так само, як закріплені дописи в TikTok і Twitter, вони будуть залишатися на передньому плані вашої сторінки Instagram, наче ви нещодавно їх опублікували.

Ви можете скористатися цією функцією, вибравши одну зі своїх публікацій або галерей, а потім торкнувшись трьох крапок у верхньому правому куті публікації. Звідти натисніть Закріпити в профілі

photo 2022 06 08 11 48 23

Коли ви повернетеся до свого профілю, ви побачите свою публікацію у верхньому лівому куті сітки з білим значком шпильки. Якщо ви вирішите додати ще одну публікацію або галерею, усі наявні закріплені дописи будуть переміщені праворуч.

Закріплені дописи працювали щонайменше з початку цього року. Реверс-інженер Алессандро Палуцці вперше помітив цю функцію ще в січні, а Instagram офіційно оголосив про тестування в квітні. Хоча багато користувачів уже використовують основні моменти історії, які відображаються як ескізи у формі бульбашок, що знаходяться під вашим зображенням профілю та кількістю підписників, щоб показати різні категорії вмісту, закріплені дописи можуть дозволити авторам переконатися, що певні публікації будуть помічені.

Щоб дізнатися більше про функції Instagram, ознайомтеся з інструкцією, як змінити порядок фотографій в альбомі Instagram.

ТЕГИ:
Поділитися
Exit mobile version