ТОП-20 КРАЩИХ ПОРАД З БЕЗПЕКИ НА 2021РІК

3 хв. читання

Шановні читачі! Рік, що минає, був складним для кожного з нас – ми були вимушені опанувати дистанційну форму роботи, навчання чи ведення бізнесу. В умовах пандемії 2020 рік продемонстрував, що для збереження повноцінного ритму життя онлайн-технології якнайкраще цьому сприяють.

За цей рік наших читачів стало більше майже удвічі, і ми, автори та технічні фахівці проєкту “CyberCalm”, ще раз впевнилися у тому, що робимо корисну справу – збагачуємо вас знаннями з цифрової грамотності та навичками безпечного користування IT-технологіями.

У 2021 році ми маємо на меті продовжувати рухатися вперед – опановувати нові цифрові тренди, збагачувати знання та розширювати контент, який допоможе вам бути завжди обізнаними та розумітися на технологіях, вміло використовувати цифрові інструменти для підвищення своєї продуктивності та, безперечно, завжди залишатися у безпеці.

А поки у році, що минає, пропонуємо добірку із кращих матеріалів нашого інформаційного ресурсу. Бажаємо у прийдешньому 2021 році не втрачати оптимізму, віри у власні сили, енергії у підкоренні нових вершин!

БЕЗПЕКА В ІНТРНЕТІ НА СВЯТА

videocall 2 e1609407886287

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ НА ВАШОМУ СМАРТФОНІ

ФІШИНГ ТА ЯК ЙОГО РОЗПІЗНАТИ

БЕЗПЕКА ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОЇ РОБОТИ

БЕЗПЕКА ДОДАТКІВ ТА ПАРОЛІ

Поділитися
Exit mobile version