П’ять кращих додатків для відображення робочого столу ПК на Вашому Android-смартфоні

5 хв. читання

Дзеркальне відображення екрана – не найпопулярніше, що користувачі роблять зі своїми пристроями. Однак ця функція стане у нагоді тим, хто вимушений працювати з дому через пандемію коронавірусу, або для тих, потребує мобільності у пересуванні і не бажає втрачати доступ до робочого комп’ютера.

Якою б не була Ваша мета з налаштування віддаленого робочого столу, пропонуємо кращі програми для дзеркального відображення екрану та програми для трансляції екрану для Android, а також деякі інші ефективні рішення за версією Android Authority.

Remote Desktop 1

Віддалений робочий стіл Chrome

Ціна: Безкоштовно

Віддалений робочий стіл Chrome – одна з найпопулярніших програм для віддзеркалення екрану. Вона не дозволяє дзеркально відображати екран телефону на комп’ютері. Навпаки – додаток дозволяє переглядати робочий стіл комп’ютера на мобільному пристрої. Найкраще це працює з планшетами. Однак він цілком придатний для використання на телефоні. Він також повинен працювати на будь-якому комп’ютері з підтримкою браузера Google Chrome.

ЗАВАНТАЖИТИ

Google Home Google

Ціна: Безкоштовно/Chromecast коштує грошей

Google Home – це програма для Google Home, Chromecast та інших пристроїв Google. За допомогою цієї програми та Chromecast Ви можете безпосередньо транслювати екран з пристрою на телевізор. Це насправді працює вражаюче добре. Однак більшість випадків використання, наприклад потокове відео, краще робити на Chromecast, а не на дзеркальному відображенні екрана. Однак, якщо Вам потрібен екран телефону на телевізорі, програма допоможе це зробити. Щоб додаток працював, потрібно придбати Chromecast. Сам додаток безкоштовний.

ЗАВАНТАЖИТИ

Віддалений робочий стіл Microsoft

Ціна: Безкоштовно

Віддалений робочий стіл Microsoft дуже схожий на віддалений робочий стіл Chrome. В основному – це те саме. Він показує Ваш настільний комп’ютер. Додаток підтримує версії Windows Professional та Server. Крім того, він добре працює для потокового передавання відео та звуку у разі потреби. Додаток абсолютно безкоштовний, без провозицій купівлі у програмі та реклами. Тим, хто працює під Windows, мабуть, слід скористатися ним. В іншому випадку для інших операційних систем за замовчуванням використовується віддалений робочий стіл Chrome.

ЗАВАНТАЖИТИ

TeamViewer

Ціна: Безкоштовно (для індивідуального користування)

TeamViewer – одна з найпопулярніших програм для дзеркального відображення екрану. Він підтримує передачу HD-відео та звуку, 256-бітове AES-шифрування та передачу файлів з обох пристроїв. Він також підтримує Mac, Windows і Linux. Додаток можна безкоштовно використовувати для індивідуального користування. Для бізнесу є кілька варіантів оплати.

ЗАВАНТАЖИТИ

Your Phone від Microsoft

Ціна: Безкоштовно

Your Phone Companion – відмінна програма від Microsoft. У ній все ще є деякі помилки, але вона уже робить більше для підключення телефону до Windows, ніж решта програм для Android. Після підключення Ви можете переглядати фотографії, відповідати на повідомлення, телефонувати (на ПК з Bluetooth) і транслювати екран.

ЗАВАНТАЖИТИ

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Фішингові листи: розпізнаємо шахрайство на реальному прикладі

Як вимкнути веб-камеру та мікрофон у Zoom? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити ім’я користувача у Twitter? – ІНСТРУКЦІЯ

Як виявити шахрайство з технічною підтримкою та уникнути його? Поради

Як виміряти рівень кисню у крові за допомогою Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Як увімкнути нову функцію відстеження миття рук на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, оператор платіжної системи Mastercard готує до пробних випробувань банківську карту F.CODE Easy, що використовує відбитки пальців для підтвердження прав на транзакцію в платіжних терміналах магазинів.

Також з’явився мобільний додаток доповненої реальності #PrisonersVoice, який привертає увагу міжнародної спільноти до українських бранців Кремля та до системного порушення Російською Федерацією прав людини загалом.

До речі, експерт з інтернет-безпеки, “білий хакер” із Нідерландів Віктор Геверс, відомий тим, що зміг зайти на екаунт президента США Дональда Трампа в 2016 році, повторив свій “успіх” в 2020 році.

Окрім цього, кіберзлочинне угруповання викрало понад 3 Тб приватних відео та розмістило їх на сайтах для дорослих. Серед викладених матеріалів були як відверто інтимні, так і цілком буденні. Зловмисники отримали доступ до понад 50 тисяч особистих IP-камер, що дозволило зібрати колекцію відеоматеріалів.

А 30-річний житель Івано-Франківщини створив веб-сайти, де на платній основі надавав доступ до перегляду фільмів. Засновник онлайн-кінотеатрів не мав дозволів від правовласників на розповсюдження їхніх творів та порушив авторські права двох іноземних кінокомпаній.

Поділитися
Exit mobile version