Як змінити ім’я користувача у Twitter? – ІНСТРУКЦІЯ

5 хв. читання

У Twitter Ваше ім’я користувача служить як вираженням Вашої особистості, так і цифровою адресою, що дозволяє іншим перенаправляти Ваші твіти у сервісі. Якщо Ви хочете змінити ім’я користувача у Twitter, можете зробити це легко на iPhone, iPad, Android та в веб-браузері на ПК.

Як змінити ім’я користувача у Twitter за допомогою веб-браузера?

Зміна імені користувача у Twitter за допомогою веб-браузера на ПК, Mac, Linux або Chrome – це простий процес, але шлях дещо заплутаний, пише How-To Geek.

1. Спочатку увійдіть у Twitter.com за допомогою будь-якого веб-браузера. На бічній панелі веб-сайту Twitter натисніть “Більше” (три крапки), щоб відкрити більше варіантів.

twit 1

2. У спливаючому меню виберіть “Налаштування та конфіденційність“.

3. У “Налаштуваннях” натисніть “Ваш екаунт“, а потім “Інформація про екаунт“.

4. Для зміни імені уведіть свій пароль до екаунта. А згодом на сторінці “Змінити ім’я користувача” натисніть на текстову область “Ім’я користувача” та введіть нове ім’я користувача, яке Ви хочете використовувати.

5. Поки Ви набираєте текст, Twitter повідомляє, чи ім’я користувача вже зайняте. Коли введете оригінальне ім’я, натисніть “Зберегти“.

Ваше нове ім’я користувача встановлено. Зміна має відбутися негайно, але якщо Ви не бачите її відразу, дізнайтеся пораду, що робити, далі у цій статті.

Як змінити ім’я користувача у Twitter на iPhone, iPad або Android?

На смартфонах та планшетах, таких як iPhone, iPad та Android, процедура зміни імені користувача Twitter подібна до процедури, яка використовується на веб-сайті Twitter.com. За приклад наведені скріншоти екрану програми для iPhone, але кроки однакові для Android та iPad з невеликими варіаціями розміщення на екрані.

1. Спочатку відкрийте програму Twitter на своєму пристрої. На смартфонах торкніться зображення аватарки у верхньому лівому куті екрана.

2. На бічній панелі, що з’явиться, натисніть “Налаштування та конфіденційність” на телефонах iPhone та Android.

3. На iPad торкніться кнопки “Більше” (три крапки ) на бічній панелі та виберіть “Налаштування та конфіденційність“.

4. У розділі “Налаштування та конфіденційність” перейдіть до Ваш екаунт > Ім’я користувача.

5. На сторінці “Оновити ім’я користувача” торкніться текстового поля з написом “Нове“. Якщо програма запитує підтвердження того, що Ви хочете змінити ім’я користувача, натисніть “Продовжити“. Введіть нове ім’я користувача за допомогою екранної клавіатури та натисніть “Готово“.

Після цього Ви можете залишити налаштування та повернутися до використання Twitter, як зазвичай.

Якщо ви не бачите своє ім’я користувача, негайно змініть ім’я

Після оновлення свого імені користувача іноді потрібно кілька хвилин, щоб зміна повністю розповсюдилася через систему Twitter, яка складається з багатьох машин, що працюють разом у Мережі.

Якщо Ваші друзі в Twitter не бачать змін негайно, можливо, їм доведеться перезапустити свої додатки Twitter або примусово перезавантажити веб-сайт Twitter, щоб побачити Ваше нове ім’я користувача.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Шахрайство, оманливий дизайн, або як торгові сайти змушують Вас витрачати більше?

Найпоширеніші схеми кіберзлочинців та способи захисту від них. Поради

Як користуватися спеціальними піктограмами програм на Вашому iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перемістити програми з бібліотеки додатків на головний екран на iPhone?– ІНСТРУКЦІЯ

Чим Вам загрожує підключення невідомих USB? Поради із захисту

Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнайтеся з підбірки статей, як виникло шкідливе програмне забезпечення та які є його види, що таке комп’ютерний вірус, про усі види шкідливого ПЗ тощо.

До речі, дослідники розкрили подробиці про критичну уразливість в додатку Instagram для Android, експлуатація якої дозволяла віддаленим зловмисникам перехопити контроль над цільовим пристроєм шляхом відправки спеціально створеного зображення.

Цікаво знати, що кіберполіція затримала злочинну групу, яка за допомогою скімінгових пристроїв виготовляла дублікати банківських карток. Далі з цих карток знімали готівку. За це зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення.

Також після додавання до свого функціоналу аудіо-твітів для iOS у червні, Twitter зараз експериментує з ідеєю дозволити людям записувати та надсилати голосові повідомлення за допомогою прямих повідомлень.

Важливо знати, що хакерам вдалося обійти захист iOS 14 на пристроях, що базуються на процесорі Apple A9.

Поділитися
Exit mobile version