Топ-5 безкоштовних додатків для iPhone, які варто завантажити

3 хв. читання

В App Store є безліч програм, але вибрати корисні та безкоштовні не так вже й легко. Пропонуємо Вашій увазі збірку п’яти найкорисніших додатків для iPhone, які ви можете завантажити безкоштовно.

1. AllPass Pro

Якщо вам складно запам’ятовувати численні паролі від сторінок у соціальних мережах і PIN-коди своїх карт, то варто звернути увагу на AllPass Pro. У цьому додатку можна зберігати не тільки номери банківських карт і логіни, а й деякі документи. Доступ до програми можливий тільки при використанні пароля, Touch ID або Face ID.

Завантажити AllPass Pro безкоштовно в App Store.

2. 10 Minutes Meditation

Короткі сеанси медитації допоможуть налаштуватися на позитивний лад і зробити невелику перерву в роботі. Додаток дозволяє створити індивідуальний графік занять: в нього може входити прослуховування звуків природи, перегляд аудіовізуального ряду. Про початок заняття iPhone буде нагадувати автоматично в ті години, які користувач позначить в своєму розкладі.

Завантажити 10 Minute Meditation безкоштовно в App Store.

appstore 2

3. HYPERSPEKTIV

Незвичайний фото- і відеоредактор, який підійде тим користувачам, які завжди прагнуть створювати унікальний візуальний контент. Додаток дозволяє змінити знімки таким чином, щоб вони виглядали як зображення в калейдоскопі. Для тих, хто не хоче возитися з налаштуваннями, є функція Wildcard. Натиснувши на відповідний значок, користувач отримає зображення з неповторною обробкою. Використовувати її можна нескінченну кількість разів, і кожен результат буде несподіваним.

Завантажити HYPERSPEKTIV безкоштовно в App Store.

4. 2D – Paint, Draw, Sketch, Collage

Справжній Скетчбук у форматі iPhone: малюйте олівцями, пензлями і маркерами, створюючи унікальні портрети, пейзажі і багато іншого. У додатку можна придумувати як власні малюнки, так і копіювати зображення з фотографій з галереї. Програма підійде і досвідченим художникам, які вирішили спробувати новий формат роботи, і початківцям користувачам.

Завантажити 2D – Paint, Draw, Sketch, Collage безкоштовно в App Store.

5. PLOTAVERSE PRO

Популярним блогерам стає складніше зачепити свою аудиторію статичним зображенням, тому вони все частіше вдаються до анімованих ефектів. Одним з найцікавіших додатків є PLOTAVERSE PRO. Користувачі програми зможуть створювати GIF і короткі відео, а також Live-фото.

Встановити PLOTAVERSE PRO безкоштовно в App Store.

До речі, презентація нового iPhone запланована на вересень, проте це жодним заважає появі нових більш сміливих концептів.

Більше двох років тому команді дослідника безпеки Метью Солніка (Mathew Solnik) вдалося вперше в історії отримати доступ і вивчити Secure Enclave Processor (SEP), який є ключовим елементом чипів A7 і новіших від компанії Apple. Його злам потенційно може дозволити хакнути сам пристрій.

Також стало відомо, що Apple планує відмовитися від чипів Intel на користь власного процесора на базі архітектури ARM. Власні процесори дозволять розробникам створювати одну програму, яка працюватиме на смартфонах, планшетах та Mac.

Незабаром Apple випустить оновлення iOS 12.2 з корисним нововведенням, яке запобігає збору інформації про користувача, показу таргетованої реклами на сайтах і збільшує швидкість завантаження сторінок.

Поділитися
Exit mobile version