Концепт iPhone 11: яким буде новий смартфон?

2 хв. читання

Презентація нового iPhone запланована лише на вересень, проте це жодним заважає появі нових більш сміливих концептів. Журналісти видання PhoneArena поділилися своїм баченням iPhone 11. Цей проект заслуговує на увагу, оскільки на ньому зображений не просто черговий концепт смартфона, але і можлива реалізація темного режиму в iOS 13.

iPhone 11

Перше, на що варто звернути увагу, – це на дизайн передбачуваного iPhone 11. Автори проекту вважають, що Apple не стане серйозно міняти зовнішній вигляд пристрою, і обмежиться впровадженням потрійної камери. Виїмка в екрані (яка стане меншою в розмірах) та інші елементи корпусу залишаться на своїх колишніх місцях. Цей сценарій розвитку подій виглядає повністю реалістичним, враховуючи, що компанія перейшла на трирічний цикл оновлення.

Як ми вже знаємо, одним з ключових нововведень iOS 13 стане повноцінний темний режим. На думку авторів проекту, Apple може перемалювати всі іконки додатків спеціально під темний режим. І подібна концепція виглядає дійсно переконливо та безумовно заслуговує право на життя.

Дизайнери концепту впевнені, що Apple в iOS 13 не буде використовувати темно-сірий фон в додатках. Замість цього компанія застосує глибокий чорний колір, що дозволить домогтися більшого часу автономної роботи на всіх iPhone з OLED-матрицями.

Проект дійсно гідний, хоч і вимагає певного доопрацювання. Не виключено, що Apple запозичить ідею з іконками. Правда, в цьому випадку, стороннім розробникам може знадобитися багато часу на впровадження додаткових іконок для темного режиму.

До речі, більше двох років тому команді дослідника безпеки Метью Солніка (Mathew Solnik) вдалося вперше в історії отримати доступ і вивчити Secure Enclave Processor (SEP), який є ключовим елементом чипів A7 і новіших від компанії Apple. Його злам потенційно може дозволити хакнути сам пристрій.

Також стало відомо, що Apple планує відмовитися від чипів Intel на користь власного процесора на базі архітектури ARM. Власні процесори дозволять розробникам створювати одну програму, яка працюватиме на смартфонах, планшетах та Mac.

Незабаром Apple випустить оновлення iOS 12.2 з корисним нововведенням, яке запобігає збору інформації про користувача, показу таргетованої реклами на сайтах і збільшує швидкість завантаження сторінок.

Поділитися
Exit mobile version