Twitter видалятиме неактивні облікові записи

3 хв. читання

Якщо Ви не є активним користувачем Twitter, Ви повинні увійти до власного облікового запису до 11 грудня, інакше можете втратити свій екаунт.

Компанія Twitter у вівторок, 26 листопада, заявила, що почне видаляти облікові записи для користувачів, які не входили у соціальну мережу більше шести місяців. Про це повідомляє CNET з посиланням на менеджерів компанії.

“В рамках нашої прихильності до спілкування ми працюємо над очищенням неактивних облікових записів, щоб представити більш точну, достовірну інформацію, якій люди можуть довіряти через Twitter”, – заявив представник компанії електронною поштою. “Частина цих зусиль – заохочення людей активно входити та користуватися Twitter під час реєстрації облікового запису, як зазначено в нашій політиці щодо неактивних облікових записів”.

Twitter почав звертатися до користувачів облікових записів, які не входили на сайт більше шести місяців, щоб повідомити їх про можливе видалення екаунта, зазначив представник. Облікові записи будуть видалені протягом декількох місяців, а не всі відразу, додав менеджер.

twitter bug

Нагадаємо, компанія D-Link попередила користувачів, що кілька моделей маршрутизаторів містять низку критичних уразливостей, експлуатація яких дозволяє віддаленим зловмисникам отримати контроль над обладнанням і викрасти дані. Як повідомив виробник, проблеми не будуть виправлені, оскільки обладнання застаріло і більше не буде отримувати оновлення безпеки.

Також Microsoft працює над реалізацією в майбутніх випусках Windows 10 протоколу “DNS поверх HTTPS” (DNS over HTTPS, DoH). Протокол DoH дозволяє виконувати дозвіл DNS поверх зашифрованого HTTPS-з’єднання, а DoT шифрує і “упаковує” DNS-запити через протокол Transport Layer Security (TLS). Додавши DoH в Windows 10 Core Networking, Microsoft прагне посилити захист приватності користувачів в Інтернеті шляхом шифрування всіх їх DNS-запитів.

Зверніть увагу, що Intel збирається видалити завантаження для старих апаратних компонентів з офіційного сайту. Хоча компанія не робила офіційної заяви з приводу видалення драйверів, багато користувачів помітили попередження при спробі завантажити окремі екземпляри програмного забезпечення. Тому якщо Ви використовуєте старе обладнання Intel, Вам слід якомога швидше завантажити оновлення BIOS і драйвери на свій пристрій.

До речі, для безпечного збереження даних давно радять використовувати менеджер паролі – наприклад, 1Password, LastPass або Bitwarden. Але сучасні веб-браузери також мають вбудовані менеджери паролів. Здавалося б, навіщо встановлювати інший? Як виявилося, є багато вагомих причин уникати вбудованого інструменту управління паролями для браузера.

Поділитися
Exit mobile version