У Windows 10 знайшли баг із точкою відновлення. Як усунути?

2 хв. читання
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Windows 10 знайшли баг, через який Ваш комп’ютер не зможе виконати завантаження. Це пов’язано зі створенням точки відновлення і подальшим оновленням операційної системи. На щастя, проблема має вирішення.

Windows 10 перестає завантажуватися, коли Ви встановлюєте чисту ОС, вмикаєте захист системи, створюєте точку відновлення і завантажуєте хоча б одне системне оновлення. Якщо після цього скористатися відновленням, то комп’ютер під час включення почне видавати помилку 0xc000021a. Це відбувається через невідповідність підписів драйверів версіями файлів каталогів.

Як вирішити проблему?

Перезавантажте комп’ютер два рази, щоб увійти в середовище відновлення Windows.

1. Виберіть “Пошук і усунення несправностей” > “Додаткові параметри” > “Переглянути інші параметри відновлення” > “Параметри завантаження” > “Перезавантажити”.

2. У списку виберіть “Вимкнути обов’язкову перевірку підпису драйвера”.  Для цього, можливо, доведеться натиснути на F7.

3. Дочекайтеся перезавантаження.

Після цього процес відновлення продовжиться, і система повернеться до тієї точки, яку Ви створили після встановлення ОС.

windows 10 tochka

До речі, є можливість взагалі уникнути появи помилки.

Для цього знайдіть розділ “Параметри відновлення” через пошук Windows 10 і виберіть його. Натисніть “Перезавантажити зараз”. Виберіть “Пошук і усунення несправностей” > “Додаткові параметри” > “Відновлення системи”.

Стало відомо, що Google зберігає інформацію про покупки користувачів в Інтернеті за допомогою електронної пошти Gmail, на яку приходять підтвердження про оплату послуг і товарів.

Нагадаємо, великі американські корпорації Intel Corp., Qualcomm Inc., Xilinx Inc. і Broadcom Inc. призупиняють постачання своїх продуктів та програмного забезпечення китайській телекомунікаційній компанії Huawei.

Також зв’язок четвертого покоління 4G з’явився ще у 281 населеному пункті, де проживає близько 404 тисячі осіб.

Окрім цього, мобільний зв’язок п’ятого покоління (стандарт 5G) може з’явитися в Україні у 2020 році. Відповідний указ підписав Президент України Петро Порошенко 17 травня 2019 року у Міжнародний день електрозв’язку.

Поділитися
Exit mobile version