Оновлена iOS отримала підтримку Apple Card

2 хв. читання
apple card 1

Apple випустила другу бета-версію iOS 12.4. Основним нововведенням iOS 12.4 є підтримка Apple Card. Це одночасно і цифровий сервіс для контролю за витратами, і банківська карта, яка може бути як віртуальна, так і фізична. Випуск і тієї, й іншої здійснюється через додаток Wallet.

Щоправда, замовити титанову Apple Card зможуть тільки мешканці тих країн, де Apple Pay ще не працює. Вона покликана виконати роль найбільш безпечного методу оплати, яким є Apple Pay.

За даними галузевих джерел, Apple вже розіслала кілька титанових Apple Card своїм співробітникам з різних країн світу. Ця картка відрізняється тим, що не несе на собі ні номера, ні підпису, а її прив’язка до iPhone проводиться за тією ж методикою, що і AirPods. Досить просто піднести картку до iPhone, як на екрані з’явиться характерна анімація, а Apple Card миттєво з’явиться в додатку Wallet.

Нагадаємо, Google зберігає інформацію про покупки користувачів в Інтернеті за допомогою електронної пошти Gmail, на яку приходять підтвердження про оплату послуг і товарів.

Також Google додала темну тему в Android-версії “Календаря” і нотатника “Keep”. Завдяки нововведенню працювати у додатках в умовах поганої освітленості стане комфортніше.

Окрім цього, у Windows 10 знайшли баг, через який Ваш комп’ютер не зможе виконати завантаження. Це пов’язано зі створенням точки відновлення і подальшим оновленням операційної системи. На щастя, проблема має вирішення.

Поділитися
Exit mobile version