Ubisoft перестали атакувати після погроз гравцям

3 хв. читання

Розробник комп’ютерних ігор компанія Ubisoft зафіксувала зниження кількості DDoS-атак на сервери Rainbox Six Siege (R6S) на 93% після розсилки попереджень недобросовісним користувачам і сервісам, які займаються замовними DDoS-атаками.

Нагадаємо, у вересні нинішнього року Ubisoft обнулила рейтинги гравців в зв’язку з виходом оновлення Operation Ember Rise для Rainbox Six Siege, після чого на неї обрушився шквал DDoS-атак. Більшість недобросовісних гравців здійснювали атаки не самі, а за допомогою незаконних сервісів, готових за гроші атакувати що завгодно.

З метою вплинути на ситуацію компанія пообіцяла розіслати недобросовісним користувачам і вищезгаданим сервісам так звані листи “cease&desist”, що представляють собою юридичні попередження з вимогою припинити незаконну діяльність. Ubisoft встановила термін, до якого сервіси повинні виконати вимоги, і якщо після його закінчення протиправні дії не припиняться, автори листа пригрозили звернутися до суду.

Відправлення листа “cease&desist” гравцям і DDoS-стрессерам – досить незвичайний крок для виробників ігор. Проте, погрози Ubisoft не були порожніми, і компанія насправді розіслала попередження з погрозами піти до суду. Більш того, Ubisoft подала в суд на найбільш злісних порушників, DDoS’ерів і розробників читів. Зокрема, минулого тижня компанія подала позов проти гравця JVL, добре відомого в ігровому співтоваристві. JVL належить сайт MizuSoft, звідки можна завантажити чити для Rainbox Six Siege.

Ubisoft

До речі, Samsung випустила дві бета-версії свого призначеного для користувача інтерфейсу One UI для пристроїв Galaxy S10. Однак користувачам не слід поспішати з встановленням нової оболонки, оскільки вона містить помилку, що робить смартфон непридатним до використання.

Також Apple вирішила змусити користувачів застарілих версій iOS встановити останні оновлення, навіть якщо вони самі цього не хочуть.

Зверніть увагу,новий стрімінговий майданчик Apple TV+ запуститься відразу в півтора сотнях країн, ставши одним з найбільш значущих неапаратних релізів Apple за останні кілька років. В компанії ретельно готувалися до цієї події, знявши кілька десятків серіалів і фільмів. Компанія називає їх новими хітами, а деякі з них навіть порівнює за розмахом із “Грою престолів”. Але критики вважають інакше.

Австралійська комісія з питань конкуренції та захисту споживачів подала в суд на Google, звинувативши американську компанію в тому, що вона “вводить в оману” користувачів щодо використання їх персональних даних.

Поділитися
Exit mobile version