Увімкнути Wi-Fi на смартфонах Google можна через пошук

2 хв. читання

Оновлення для смартфонів Pixel, що працюють на Android 9 Pie, дозволяють користувачам за допомогою функції “Android Slices” знайти “фрагмент” або частину стороннього додатка в таких місцях, як Google Search. Про це повідомляє phoneArena.

Наприклад, якщо Ви переходите до пошуку Google і вводите Bluetooth, серед історії пошуку Ви побачите значок налаштувань, за яким слідує слово “Bluetooth” і живий перемикач.

Крім Bluetooth, ця функція також доступна для Wi-Fi (набрана як wi-fi). Знову ж таки, значок налаштувань можна побачити разом з живим перемикачем, який дозволить Вам швидко увімкнути або вимкнути Wi-Fi на телефоні.

З’явиться також назва мережі, до якої підключений Ваш телефонний апарат. До оновлення піктограма налаштувань з’явиться без перемикача.

pixel google

Функція буде працювати зі смартфонами під управлінням Android, починаючи з версії 4.4 KitKat. Однак на даний момент дана функція доступна лише на Android 9 Pie.

До речі, на питання, чи безпечні наші смартфони для здоров’я, важко відповісти, оскільки складно напряму пов’язати різні види випромінювання з комплексним впливом на здоров’я. У нас є список деяких моделей смартфонів 2017- 2018 років, для яких ці показники відомі.

Також нагадаємо, що з 2019 року усі смартфони, які будуть з’являтися на ринку, у тому числі бюджетні, “прямо з коробки” будуть працювати на операційній системі Android 9.0 Pie. Дізнатися, коли Ваш смартфон отримає оновлення операційної системи, можна тут.

Поділитися
Exit mobile version