В iOS 13 можна підключити дві пари навушників та поділитися музикою

2 хв. читання
iphone22

У новій збірці iOS 13 розробники додали відразу дві корисних опції для любителів музики – це можливість поділитися аудіо з іншими користувачами та одночасне підключення двох пар бездротових навушників.

Щоб поділитися аудіо з іншими користувачами, необхідно обидва iPhone піднести впритул один до одного. Після цього, на одному з смартфонів з’явиться повідомлення – прийнявши його, необхідна композиція буде доступна для програвання на обох пристроях.

Під час одночасного підключення двох пар бездротових навушників на обидві пари аксесуарів буде подаватися один і той же аудіопотік.

Щоб все запрацювало, необхідно попередньо підключити навушники в налаштуваннях Bluetooth. Гучність кожної пари можна буде регулювати окремо один від одного.

У перелік навушників, які підтримують дану функцію, входять AirPods першого і другого покоління, а також Powerbeats Pro. Не виключено, що парне підключення згодом працюватимуть і на навушниках сторонніх виробників.

Опція передачі аудіо буде працювати на наступних пристроях: iPhone 8 і новіше, iPad Pro (2018), iPad Air 3, iPad mini 5, а також iPod touch сьомого покоління.

До речі, компанія Microsoft повідомила про створення OneDrive Personal Vault, – нової функції хмарного сховища OneDrive, яка дозволить убезпечити особливо важливі файли за допомогою додаткових рівнів захисту.

Також компанія Mozilla запустила проект Track This, який ускладнює рекламне відстеження завдяки відкриттю великої кількості непов’язаних сайтів в Інтернеті.

Окрім цього, менеджер завантажень в Safari у iOS 13 перетворює штатний веб-браузер у просунутий інструмент, що дозволяє досягнути максимуму у роботі з Інтернетом.

Поділитися
Exit mobile version