Великий огляд Samsung Galaxy Note 10+

12 хв. читання

Смартфони Samsung Galaxy Note завжди були відомими своєю величиною, але за останні кілька років Samsung намагалася зробити так, щоб вони виділялися і своєю інноваційністю.

Note, як правило, найбільший телефон, якого будь-коли потребували користувачі як за розмірами, так і за характеристиками. Найбільший у світі продавець смартфонів наполягає, що клієнти у всьому світі просто люблять цю річ. Цей чудовий, великий телефон коштує від 1100 доларів, пише Wired.

Також є Galaxy Note 10 звичайного розміру, один із 6,3-дюймовим дисплеєм. Між іншим, цей телефон майже такого ж розміру, як смартфон Samsung Galaxy S10, який був випущений у лютому цього року. З незрозумілої причини – хоча є підозра, що це частина стратегії розмежування продуктів Samsung – менший Galaxy Note 10 не був доступний для огляду. З початковою ціною 950 доларів Galaxy Note 10 дешевше, ніж Galaxy Note 10+, і це, звичайно, телефон ближчий до середнього розміру. Samsung очевидно хотіла всієї уваги до гігантського Galaxy Note10+, принаймні на короткий проміжок часу.

Samsung Galaxy Note 10

На Galaxy Note 10+ важко не звертати уваги – його опалесцентне оздоблення, його квадратична камера, уособлює легкість, незважаючи на розміри. Любителі цієї моделі, знову закохаються в неї.

Пристрій справді чудовий. Майже всі цьогорічні телефони Samsung мають певний тип райдужної шкіри. Звичайно, світлодіодна поверхня Note 10+ зі скла, що відблискує, гарантує, що всі будуть знати, що в Вас у руках. Дзеркальна поверхня також забезпечує зручний спосіб перевірити наявність шматочків петрушки в зубах після обіду.

Алюмінієве шасі Note 10+ має більш тверді краї, ніж його двоюрідний брат – Galaxy S10. Цей кутовий дизайн надає зовнішньому вигляду телефону більше солідності – це означає бізнес – але не плутайте із вагою. Телефон справді є легким та збалансованим за своїми розмірами.

Note 10+ має діагональ 6,8-дюймового дисплея. Це найбільший дисплей Galaxy Note, більший, ніж iPhone XS Max, більший, ніж OnePlus 7 Pro.

Динамічний AMOLED дисплей є блискучим. Коли ви проводите пальцями та торкаєтесь, надсилаєте текстові повідомлення та твітите та дивитесь будь-яке відео, яке Ви транслюєте на Note 10+, ви не можете не помітити, наскільки гарний дисплей. Він розширюється майже від краю до краю. І все-таки, це по суті той же дисплей, що і на старшому Samsung Galaxy S10. Він має вбудований датчик відбитків пальців прямо у дисплей. (Датчик, на жаль, не працює бездоганно, але він працює більшу частину часу).

Якщо Ви подивитеся на нижній бік телефону, Ви помітите дві речі. Одна полягає в тому, що, як і всі Galaxy Notes до цього, 10+ має вбудовану ручку-стилус. Інша полягає в тому, що на відміну від усіх Galaxy Notes до цього, 10+ не має 3,5-мм роз’єму для навушників.

Відкриваємо

У Galaxy Note 10+ працює Android 9 Pie, остання версія мобільної операційної системи Google, але Samsung також намагається додати свої власні програми Вам під час налаштування. Телефон вимагає, щоб Ви перейшли в додаток Galaxy Store для оновлення програмного забезпечення, і він зберігає Ваші фотографії у власному додатку “Галерея” за замовчуванням замість Google Photos. Це також дозволить перейти у Ваші мобільні ігри, запустивши власну систему на основі AI Game Booster. Але здебільшого Ви можете пропустити або проігнорувати багато з домашніх програм Samsung. І, на щастя, загальний користувацький інтерфейс надзвичайно чистий, особливо порівняно з останніми роками інтерфейсу Samsung.

Все, що стосується запуску програм – завантаження їх, перемикання між ними та виконання завдань, що займають ресурси, – це легкий потік цього телефону. Note 10+ працює на новітньому мобільному процесорі Qualcomm, Snapdragon 855, який також може підтримувати 5G-модем (Samsung постачатиме 5G-сумісну версію Note 10+ пізніше цієї осені). Цей чип – це 7-нанометровий, 64-розрядний, восьмиядерний процесор. Основні характеристики телефону – божевільні: 12 гігабайтів оперативної пам’яті, 256 внутрішніх накопичувачів. Ви також можете додати більше пам’яті.

У камері Galaxy Note 10+ так багато функцій, що Ви, можливо, ніколи не будете використовувати їх усі. Візьмемо, наприклад, супер повільне відео: теоретично це ідеальна ідея, і, можливо, ви зберете пару відео з повільними рухами крил колібрі, коли вона зависне на вашій годівниці, перш ніж зрозумієте, скільки місця займає відео в 960 кадрів на секунду.

Те саме з Live Focus у захопленні відео, що є новим та характерним для Galaxy Note 10+. Кілька років тому виробники смартфонів почали використовувати камери з глибоким зондуванням та розумне програмне забезпечення, щоб нанести ефект боке на нерухомі зображення (деякі зробили кращу роботу, ніж інші). Samsung робить це на крок далі, дозволяючи розмивати фон під час зйомки відео.

Інші функції фотографії набагато корисніші, і вони вказують на майбутнє, де камера кожного мобільного телефону надзвичайно розумна. На задній частині Note є комбінація ультраширокої 16-мегапіксельної камери, ще 12-мегапіксельної ширококутної камери, 12-мегапіксельної теле-фото та спеціальної камери глибинного зондування. Фронтальна камера має власний 10-мегапіксельний датчик. Якщо Ви збираєтеся робити фотографії на пляжі, то камера досить розумна, щоб не лише оптимізувати для сцени, а й запропонувати замість цього перейти на ширококутне фото. З’явиться невелика підказка, яка спрямовує Вас на цю ширококутну опцію в додатку для камери. Цей вид смарт-камер – це моторошно, але також дуже корисно.

Захоплення відео також підсилюється на Galaxy Note 10+. Режим “Super Steady” покладається на програмне забезпечення для стабілізації відео, яке, очевидно, стабілізує сцену, коли Ви вмикаєте його – навіть із відео, знятим із рухомих транспортних засобів. А коли Ви збільшуєте зображення під час зйомки відео, телефону вдається виділити та посилити звук від об’єкта, на який Ви збільшували масштаб. Це, як правило, краще працює з нерухомими людьми, які розмовляють, ніж у менш контрольованому середовищі або з зовнішнім шумом.

Стилус S Pen

S Pen є і завжди був головним, що відрізняє Galaxy Note від інших комічно великих смартфонів. Корисність стилуса в телефоні є дискусійною. І все ж, не можна сперечатися, що принаймні приємно провести час, коли ти хочеш використовувати свій гігантський смартфон як блокнот. А деякими речами по телефону насправді приємніше пересуватися акуратною маленькою ручкою замість жирного кінчика пальця.

Після запуску минулорічного телефону Galaxy Note, Samsung перетворила S Pen на затвор селфі. Піднесіть телефон, відійдіть від нього з ручкою S Pen, і ви зможете здалеку фотографувати себе, натиснувши кнопку на ручці. Цього року S Pen оснащений акселерометром та гіроскопом, тому він фактично стає пристроєм контролю жестів. Ви можете перемикатися між відео та фотографією або малювати коло в повітрі, щоб збільшити масштаб. Адже S Pen, це як жестова паличка, яка залишить Вас ошелешеним.

Коли Вам стане нудно перетворювати примітки у тексті або експортувати примітки до MS Word, Ви можете використовувати S Pen для малювання об’ємних AR каракулів у просторі. Це працює, як на окремих обличчях, так і у відкритому просторі перед Вами.

Звичайно, ці можливості здаються новими або хитрими для більшості з нас, але Samsung не просто так враховує їх як особливі можливості: компанія хоче переконатися, що вона служить більш професійній аудиторії.

DeX

Також на пристрої є DeX. Це рішення Samsung для запуску домашнього екрану мобільних пристроїв і мобільних додатків на вашому ПК. Це те, що люди хочуть зробити? Раніше DeX вимагала спеціальної док-станції. Тепер Ви можете просто прив’язати Note 10+ до комп’ютера за допомогою кабелю USB-C.

Це має працювати як на комп’ютерах під керуванням Windows, так і на Mac, за умови завантаження необхідного програмного забезпечення Samsung. Це добре працювало на ноутбуці HP під керуванням Windows 10. Однак DeX не працював добре на новому MacBook Pro під керуванням MacOS Mojave.

Потужний зарядний пристрій

На Samsung Galaxy Note 10+ важко розрядити акумулятор 4300 мАг. Заряджання також відбувається швидко, незалежно від того, використовуєте Ви ввімкнуте 25-ватне зарядне обладнання або Ви купуєте окремо 45-ватне зарядне обладнання Samsung.

Тож чи вартує цей великий телефон великих витрат? Відповідь на це питання – це справа кожного. Note 10+ непрактичний і дорогий. Це блискуче видовище телефону, своєрідний майданчик для Samsung, де компанія може розвинути свої акробатичні навички. Це надмірно. І якщо це те, що Ви хочете, то ти Ви будете в захваті від нього.

(Galaxy Note 10+ доступний у магазинах Samsung, Amazon та Walmart.)

Нагадаємо, що шахраї крадуть облікові записи Steam, використовуючи для цього спеціально розроблений сайт з “безкоштовними роздаванням ігор”. За допомогою вкрадених екаунтів зловмисники намагаються заманити нових жертв.

Також у браузері Chrome з’явиться функція перевірки паролів, яка значно підвищить безпеку користування. Поки що нововведення  призначено лише для настільної версії, але у майбутньому може бути перенесено і до мобільної.

Стало відомо, що дослідники з компанії Avanan, що займається питаннями безпеки електронної пошти, виявили нову фішингову кампанію. Зловмисники за допомогою повідомлень голосової пошти Microsoft Voicemail намагаються змусити жертву відкрити вкладення HTML, що перенаправляє на фішингові web-сторінки.

Окрім цього, Google видалила 85 додатків для Android із магазину Google Play після того, як дослідники виявили, що це рекламне програмне забезпечення (adware), яке вдає з себе нормальні додатки.

Клікджекінг привернув увагу ІБ-експертів більш десяти років тому, і з тих пір продовжує користуватися великою популярністю у кіберзлочинців. Команда дослідників, що складається з фахівців Microsoft і вчених китайського, південнокорейського та американського університету, проаналізувала 250 тисяч сайтів зі списку Alexa і виявила три техніки, які зараз використовуються кіберзлочинцями для перехоплення кліків.

Зверніть увагу, в Microsoft виявили незвичайну фішингову кампанію, в якій використовуються кастомні сторінки з помилками 404. Таким чином зловмисники намагаються обманом змусити потенційних жертв видати свої облікові дані.

У програмі VLC Media Player було виявлено 15 уразливостей. Дві з них мають високий рівень серйозності, п’ять – середній, три – низький, а решта поки не отримали оцінку.

Незважаючи на те, що в iOS 12 і 13 Apple привнесла безліч поліпшень, деякі важливі функції так і не були додані розробниками. Одну з таких функцій, Ви знайдете у статті.

Поділитися
Exit mobile version