WhatsApp запускає смайли-реакції, великі файли та великі групи

2 хв. читання

WhatsApp, платформа обміну повідомленнями, що належить Meta, оголосила про нові функції, які включають розширення спільного доступу до файлів, нову функцію емодзі для відповіді на повідомлення і, зрештою, більші групові чати. 

WhatsApp стверджує у дописі в блозі, що нові функції «спростять» його програму, щоб полегшити внутрішні розмови в групах малих бізнесів, шкільних групах та громадських організаціях. У повідомленні детально розповідалося, що тепер користувачі можуть надсилати файли, захищені наскрізним шифруванням, розміром до 2 Гб, що значно більше, ніж попередній ліміт у 100 МБ.

«Ми рекомендуємо використовувати Wi-Fi для великих файлів, і ми відображатимемо лічильник під час завантаження, щоб ви знати, скільки часу займе передача вашого файлу», — додали в компанії.

WhatsApp також підтвердив, що почне впроваджувати опцію для більших групових чатів до 512 осіб, у порівнянні з попереднім числом 256. Крім того, компанія оголосила про реакції WhatsApp, нову функцію, яка буде доступна в останній версії додаток.

“Реакції веселі, швидкі, і вони також зменшують перевантаження в групах. Ми продовжимо вдосконалювати їх, додаючи ще ширший спектр виразів у майбутньому”, – йдеться в повідомленні.

whatsapp reactions

Реакції є корисною функцією, тому інші програми, такі як Slack і Telegram, вже додали їх раніше — якщо ви хочете показати, що повідомлення змусило вас сміятися, не забиваючи груповий чат, тепер у вас є спосіб зробити це.

«Створення приватних, безпечних спільнот вимагає роботи, і ми думаємо, що ця серія вдосконалень допоможе людям і групам залишатися ближче один до одного».

Раніше цього року компанія Meta оголосила, що відкладе запуск функції «Спільноти WhatsApp» у Бразилії в рамках планів боротьби з поширенням неправдивої інформації напередодні президентських виборів. За словами компанії, ця функція буде запущена в Бразилії лише після президентських виборів, які мають відбутися в жовтні.

ТЕГИ:
Поділитися
Exit mobile version