Зробіть свої чати в WhatsApp ще більш приватними за допомогою секретного коду

Не хочете, щоб хтось бачив вашу розмову в WhatsApp? Тепер ви можете захистити її паролем.

2 хв. читання

Деякі розмови повинні залишатися між вами і відправником, і WhatsApp щойно додав функцію, яка допоможе вашим приватним чатам залишатися приватними.

Зазвичай доступ до вашого телефону означає доступ до всіх ваших розмов, але з Secret Code це не так.

У четвер WhatsApp представив функцію під назвою “Секретний код” (Secret Code), яка забезпечує новий рівень захисту чатів, дозволяючи користувачам додавати унікальний пароль для доступу до певних чатів.

“Секретний код” базується на функції “Блокування чату” (Chat Lock), яку WhatsApp представив у травні і яка дозволяє користувачам приховувати певні чати, переміщуючи їх зі скриньки “Вхідні” до папки “Заблоковані бесіди”, доступ до якої можна отримати лише за допомогою пароля або біометричних даних.

photo 2023 12 02 10 57 36

Завдяки функції “Секретний код” користувачі зможуть приховати заблоковані чати зі списку чатів, і вони зможуть отримати доступ до них, лише якщо введуть цей код у пошуковому рядку списку чатів.

Заблокувати чат легко і навіть не потрібно заходити в налаштування чату. Щоб заблокувати чат, користувачеві потрібно лише довго натиснути на нього.

Незалежно від того, чи хтось користується спільним телефоном, чи має доступ до пароля, “Секретний код” гарантує, що інші користувачі не зможуть побачити вміст ваших приватних чатів – або навіть дізнатися про існування таких чатів – якщо ви цього не захочете.

Поділитися
Exit mobile version