Як заблокувати ваші «інтимні» чати WhatsApp для додаткової конфіденційності

2 хв. читання

Нова функція безпеки WhatsApp означає, що сповіщення не відображатимуть вміст відправника чи повідомлення.

WhatsApp представив нову функцію блокування чату , про яку материнська компанія Meta заявила в блозі в понеділок, що «дозволяє захистити ваші найінтимніші розмови з додатковим рівнем безпеки».

«Нові заблоковані чати в WhatsApp роблять ваші розмови більш приватними», — опублікував генеральний директор Meta Марк Цукерберг у своєму каналі трансляції в Instagram. «Вони сховані в папці, захищеній паролем, і сповіщення не відображатимуть вміст відправника чи повідомлення».

«Ми вважаємо, що ця функція буде корисною для тих людей, яким інколи потрібно дати свій телефон у користування іншому члену сім’ї. А також у тих випадках, коли хтось інший тримає ваш телефон і в цей момент у надзвичайно особливу бесіду надходить повідомлення», — йдеться в заяві компанії.

346671708 1444977819604841 1748619086111018699 n e1684231637778

Отже, що це буде включати? У разі блокування бесіди відповідний ланцюжок повідомлень вилучається з папки вхідних і переміщається в папку, яка належить цій функції і до якої можна отримати доступ лише за допомогою пароля пристрою або біометричних даних, як-от відбитка пальця. А також вміст такої бесіди автоматично приховується в сповіщеннях.

Ось як заблокувати чат у WhatsApp

  1. Відкрийте програму WhatsApp.
  2. Торкніться імені особи або групового чату.
  3. Виберіть Заблокувати .

Ось як розкрити ваші заблоковані чати в WhatsApp

  1. Повільно потягніть вниз папку вхідних чатів.
  2. Введіть пароль свого телефону або відбиток пальця.
  3. Після цього з’являться ваші заблоковані чати.

Протягом наступних місяців WhatsApp буде додавати інші параметри до функції блокування бесід, зокрема блокування для супутніх пристроїв і створення користувацького пароля для бесід, щоб ви використовували унікальний пароль, який відрізняється від вашого пароля до телефона.

Читайте також:

Поділитися
Exit mobile version