Як читати карти пам’яті з iPhone та iPad?

4 хв. читання

Хочете імпортувати фотографії та відео з SD або microSD-карти безпосередньо на Ваш iPhone або iPad? Дізнайтесь, як це зробити з інструкції нижче.

На відміну від смартфонів Android, які часто мають слот для карт microSD та підтримують зчитування карт, а також загальне розширення пам’яті смартфона за рахунок карти пам’яті, для iPhone та iPad Apple потрібен адаптер для імпорту фотографій та відео з карт пам’яті. Формально це може здатися складнішим процесом. Однак Apple має змогу запропонувати вищий рівень безпеки, контролюючи роботу карти пам’яті із пристроями iOS.

Майте на увазі, що використання карт SD та microSD на iPhone та iPad обмежується імпортом фотографій та відео в додаток “Фото”. Якщо Ви хочете зберегти, тримати на накопичувачі та переміщувати файли всіх типів, Вам потрібно взяти флеш-накопичувач, що підтримує інтерфейс Lightning, наприклад, iXpand від SanDisk та йому подібні.

Як читати карти пам’яті SD та microSD на iPhone?

  1. По-перше, візьміть адаптер SD/microSD (кардрідер). Офіційний Apple Card Camera Reader Lightning to SD можна купити за $ 29. Якщо у Вас є iPad Pro з USB-C,  такий же офіційний адаптер Apple Card Camera Reader USB-C to SD продається за 39 доларів. Вони просто працюють із SD-картами звичайного розміру, тому Вам знадобиться перехідник microSD до SD, якщо у Вас його ще немає.

    ipad 1

    Але є альтернативні рішення. Наприклад, найпопулярніший кардрідер  Lightning to SD/microSD від FA STAR на Amazon коштує 13 доларів. У ньому також є слоти як для карт SD, так і для microSD, тому вам не потрібно турбуватися про перехідник з SD до microSD, як, наприклад, з офіційними картрідерами від Apple. Також чудовою альтернативою кардрідеру для USB-C від Apple за 40 доларів є такий же кардрідер  для USB-C від Uni за 15 доларів. Він також має окремі слоти для карт SD та microSD.

  2. По-друге, підключіть кардрідер до Вашого iPhone або iPad та вставте SD або microSD- картку, з якої потрібно імпортувати фотографії та відео. Далі додаток “Фото” автоматично запуститься та надасть Вам можливість імпортувати медіа. Якщо він автоматично не запускається, зробіть це вручну – відкрийте додаток “Фото” та торкніться вкладки “Імпорт” внизу.

Нагадаємо, що після звістки про метод віддаленого зламу “розумного” брелока від електрокара Tesla Model S, виробник компанія Pektron випустила нову версію ключа з більш надійним шифруванням. Однак дослідники знову знайшли спосіб зламати його, клонувати брелок і викрасти автомобіль.

Також Google збільшила кількість часу, який необхідний новій програмі Android, щоб пройти процедуру затвердження Play Store.

Стало відомо, що Google впроваджує нову ініціативу Privacy Sandbox, у рамках якої розробляється новий набір відкритих стандартів. За їх допомогою Google прагне створити баланс між конфіденційністю користувачів і бажанням рекламних компаній відстежувати їх.

Окрім цього, Linux Foundation, Microsoft, Google, Alibaba, Arm, Baidu, IBM, Intel, Red Hat, Swisscom і Tencent підписали угоду про створення консорціуму щодо захисту конфіденційності даних.

Apple випустила оновлення мобільної операційної системи iOS, яка усуває уразливість, що дозволяла встановити джейлбрейк на iPhone з новою версією ОС.

Зверніть увагу, в програмному забезпеченні Lenovo Solution Centre (LSC), встановленому на мільйонах комп’ютерів Lenovo, виявлено можливість підвищення привілеїв, за допомогою якої зловмисник може виконати код і отримати права адміністратора або системні привілеї.

Поділитися
Exit mobile version