Як краще виглядати під час відеоконференції? Поради з використання web-камери

6 хв. читання

Під час особистої зустрічі чи свята, важливо виглядати найкраще. Це також стосується і відеодзвінків. Адже зараз усе більше відеозв’язок використовується в нашому професійному та приватному житті. Як це зробити читайте у статті.

Знайдіть краще освітлення

У професійній студії робить людей гарними освітлення. Не має значення, скільки грошей витратили на дорогі лінзи камер, вони не можуть зробити когось презентабельним, якщо освітлення жахливе. Так само і вдома.

Не радимо вкладати свої заощадження в професійні пристрої для освітлення. Адже Ви можете вибрати місце у своєму домі для відеодзвінків, які мають досить хороше освітлення.

Ви хочете уникати надмірних вогнів, тому що вони кидають дивні тіні та блиски на обличчя. Вони також можуть скинути загальний баланс.

Погано, коли людина знаходиться в тіні через погане освітлення.

camera

Підсвічування також погана ідея. На занадто яскравому тлі Ви будете здаватися темним і тіньовим. Компенсація світлом перед вами теж не дуже допомагає.

Те, що Ви шукаєте, – це місце з приємним, рівним фасадним освітленням. Найпростіше знайти його перед великим вікном.

Перед вікном речі виглядають набагато краще. Це один з найкращих лайфхаків, щоб добре виглядати, будь то селфі або професійна презентація. Просто знайдіть найбільше, найяскравіше вікно у Вашому домі та встановіть перед ним камеру. Ви будете виглядати краще за всіх!

Підніміть камеру

Ніхто не хоче дивиться під підборіддя, але, мабуть, там знаходиться веб-камера вашого ноутбука.

Щоб виглядати найкраще, потрібно щоб ваша веб-камера знаходилася на рівні очей (або трохи вище). Ось як люди зазвичай бачать вас особисто, і це те, що вони підсвідомо очікують побачити на камеру.

Щоб підняти камеру на рівні очей, Ви можете вкласти гроші в підставку для ноутбука або застосувати стару школу і скласти під нього деякі книги. Якщо ви використовуєте свій смартфон, то придбайте невеликий штатив.

Також використовуйте зовнішню клавіатуру та мишу, якщо Вам знадобиться комп’ютер під час дзвінка.

Контакт із очима надзвичайно важливий. Ми підозріло ставимося до людей, які не можуть його підтримувати або постійно відволікають погляд. Якщо Ви дивитесь на чиїсь очі на екрані, ця людина бачить, як Ви дивитесь вниз.

Якщо Ви хочете створити ілюзію, що дивитесь на свою аудиторію, то дивіться прямо на вашу веб-камеру якомога більше.

Якість зображення

Для відеочатів потрібен досить швидкий, дуже стабільний Інтернет-зв’язок. Не важливо, наскільки добре Ви виглядаєте на своїй веб-камері, якщо Ваше з’єднання не відповідає мінімальним вимогам:

  • Для дзвінків один на один: для надсилання та отримання відео у форматі 1080p HD потрібно 1,8 Мбіт/с.
  • Для групових дзвінків: 2,5-3 Мбіт/с.

Щоб перевірити швидкість підключення до Інтернету проведіть Speedtest .

Використовуйте найкращу камеру

Веб- камера на багатьох ноутбуках є посередньою, особливо якщо порівнювати їх із передньою камерою на сучасних смартфонах. 12-мегапіксельна камера TrueDepth на iPhone 11 краще, ніж камера 720p FaceTime на абсолютно новому, 16-дюймовому MacBook Pro. Якщо Ви використовуєте iPhone в якості веб-камери, Ви гарантовано отримаєте найкраще відео, ніж на MacBook.

Звичайно, найпростіше просто використовувати свій ноутбук, особливо для професійних дзвінків. Якщо у Вас є можливість, варто використовувати смартфон. Ви не тільки будете виглядати краще під час свого дзвінка, але й при необхідності також зможете користуватися своїм комп’ютером.

Автор: HARRY GUINNESS.

ЦІКАВО ЗНАТИ:

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ FACE ID НА СВОЄМУ IPHONE ПІД ЧАС НОСІННЯ МАСКИ? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ЗАХИСТИТИ GOOGLE ДИСК ЗА ДОПОМОГОЮ TOUCH ID АБО FACE ID?

ЯК ЗАБОРОНИТИ GOOGLE СТЕЖИТИ ЗА ВАМИ ЧЕРЕЗ WI-FI?

ЯК ВІДПРАВЛЯТИ SMS З КОМП’ЮТЕРА НА ТЕЛЕФОН? – ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ANDROID

ЯК ОЧИСТИТИ ІСТОРІЮ В УСІХ МОБІЛЬНИХ БРАУЗЕРАХ? ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, після встановлення оновлення  Windows 10 May 2019 Update і November 2019 Update перестають працювати звукові карти, з’являється “синій екран смерті” або виникають проблеми з тимчасовим профілем користувача, а в процесі встановлення з’являються неінформативні повідомлення про помилку.

Також у поштовому сервісі Gmail з’явилася нова функція Google Meet – відтепер Ви можете з’єднуватись зі своїми рідними, друзями, колегами чи знайомими за допомогою відеоконференцзв’язку, не виходячи з пошти. Якщо до Вашого комп’ютера під’єднана відеокамера, достатьно буде натиснути кілька разів, щоб розпочати відеочат.

Хоча Microsoft Office все ще є розповсюдженим вибором для обробки текстів, презентацій слайд-шоу, обчислень електронних таблиць та багатьох інших цифрових завдань, є ще безліч безкоштовних альтернатив.

Зверніть увагу, що за допомогою протоколу віддаленого робочого стола (RDP) адміністратори мережі можуть відкрити користувачам порти для загального доступу через Інтернет до робочих документів з домашнього комп’ютера. Але це становить небезпеку, адже таким чином хакери можуть їх виявити та атакувати.

Окрім цього, інструмент віддаленого доступу з функціями бекдору під назвою Mikroceen використовують у шпигунських атаках на урядові структури та організації в галузі телекомунікацій та газовій промисловості Центральної Азії. Зловмисники могли отримати довгостроковий доступ до інфікованих мереж, маніпулювати файлами та робити знімки екрану.

Поділитися
Exit mobile version