Як перейти з Google Play Music на YouTube Music?

4 хв. читання
music apple

Як відомо, першу музичну службу від Google – Google Play Music – закриють вже у грудні цього року. Щоб зберегти дані, Вам доведеться перейти на YouTube Music, або завантажити їх.

Google оголосив, що YouTube Music замінить Google Play Music до грудня 2020 року. Велика бібліотека потокової музики не зміниться, але інтерфейс і додаток, який Ви використовуєте для трансляції, зазнають певних змін, пише How-To Geek.

Google додає функції Google Play Music до музики YouTube, зокрема можливість завантажувати та передавати свої власні пісні. Користувачі більше не зможуть використовувати додаток Google Play Music для трансляції музики з жовтня 2020 року. Якщо Ви зараз оплачуєте підписку на Google Play Music, Google скасує Вашу підписку наприкінці платіжного циклу в жовтні.

Гарна новина полягає у тому, що користувачі зможуть перенести всі дані, що є в Google Play, а саме списки відтворення, завантаження музики, покупки тощо, в YouTube Music. Послуга трансферу буде доступна до кінця грудня 2020 року. Після грудня 2020 року Google видалить Ваші дані Google Play Music зі своїх серверів.

Ви можете перенести свій обліковий запис Google Play за допомогою інструмента Google для передачі музики YouTube. Це одноразовий процес передачі, який перемістить усі Ваші дані Google Play до музики YouTube.

Для цього перейдіть на веб-сторінку та натисніть “Почати передачу”. Незалежно від того, чи Ви були підписані на потокову бібліотеку Google Play, чи завантажили кілька власних пісень і використовуєте Google Play Music для їх прослуховування, або і те й інше, Ви зможете продовжувати використовувати YouTube Music для відтворення музики після переходу.

Якщо Ви вже є користувачем, Вам буде виставлено рахунок через YouTube, але щомісячна ціна підписки та пільги залишаться незмінними (якщо Ви не знаходитесь у місці з коливанням валюти, згідно з даними Google.)

Після переключення перейдіть на веб-сайт YouTube Music і використовуйте програми YouTube Music для Android, iPhone та iPad для передачі музики.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як за допомогою задньої панелі iPhone швидко запускати дії чи команди? – Інструкція

Як налаштувати автоматичне очищення Кошика у Windows 10? – Інструкція

Як уникнути схем шахрайства в Інтернеті? Поради для користувачів старшого покоління

Інтернет-шахраї та псевдоволонтери: як розпізнати благодійну аферу? Поради

Яких заходів потрібно вживати компаніям для протидії та відновленню у випадку кібератак? Поради

Нагадаємо, нову уразливість, яка дозволяє зловмисникам отримати майже повний контроль над Wіndows або Linux системами, виявила компанія Eclypsium. За її словами, уразливими є мільярди пристроїв – від ноутбуків, настільних ПК, серверів і робочих станцій до банкоматів, верстатів з програмним управлінням, томографів та іншого обладнання спеціального призначення, яке використовується в промисловій, медичній, фінансовій та інших галузях.

Окрім цього, команда дослідників з Рурського університету в Бохумі (Німеччина) виявила нові методи атак на підписані PDF-файли. Так звана техніка Shadow Attack дозволяє хакеру приховувати і замінювати вміст в підписаному PDF-документі, не зачіпаючи цифровий підпис. Організації, урядові установи, підприємства та приватні особи часто підписують документи в форматі PDF для запобігання несанкціонованих змін. Якщо хтось вносить зміни в підписаний документ, підпис стає недійсним.

До речі, нову фішингову кампанію, націлена на користувачів WhatsApp, виявили фахівці з кібербезпеки. Цього разу зловмисники розсилають фішингові повідомлення, використовуючи бренд Nespresso. Жертву запрошують перейти за посиланням і відповісти на кілька запитань, щоб отримати в подарунок кавоварку.

Також співробітники компаній і організацій, які використовують програмне забезпечення Microsoft Office 365, стали жертвами фішинговою кампанії, в рамках якої зловмисники використовують повідомлення-приманки, замасковані під автоматичні повідомлення SharePoint, для крадіжки облікових даних.

Зауважте, що користувачі Microsoft Office 365 звинуватили компанію Microsoft в тому, що вона нібито ділиться бізнес-даними своїх клієнтів з розробниками додатків Facebook, партнерами та субпідрядниками, порушуючи політику конфіденційності.

Поділитися
Exit mobile version