Як швидко відкрити PDF-файл на Вашому Android-смартфоні?

3 хв. читання
Businessman using smart phone

Обробка файлу PDF на мобільному пристрої іноді може бути неприємною справою. Хороша новина полягає у тому, що відкрити PDF досить просто.

Ваш пристрій Android, можливо, вже може це зробити, але якщо ні, тримайте кілька порад.

По-перше, є велика ймовірність, що на Вашому пристрої Android вже є програма, яка може відкрити PDF-файли. Google Drive може це зробити, але це може зробити і пристрій для читання електронних книг, як-от програма Kindle.

Щоб дізнатися, чи є у Вас програма, яка може відкрити PDF-файли, просто спробуйте це зробити. Перейдіть до менеджера файлів на своєму пристрої Android і знайдіть файл PDF. Будь-які програми, які можуть відкрити PDF-файли, відображатимуться як вибір.

pdf 1

Просто виберіть одну з програм, і PDF відкриється.

Знову ж таки, якщо у Вас ще немає програми, здатної відкрити PDF-файли, Ви можете вибрати кілька. Найпростіший – Google PDF Viewer. Це насправді не додаток у традиційному розумінні, оскільки Ви не можете відкрити його безпосередньо. Однак він відображатиметься як опція при кожній спробі відкрити PDF.

Files by Google – ще один варіант. Ця програма є повноцінним менеджером файлів із вбудованою можливістю відкривати файли PDF. Після того, як Ви встановите його на свій пристрій, він також відображатиметься як опція під час спроби відкрити PDF-файл.

Пам’ятайте, ці програми дозволяють переглядати лише PDF-файли. Якщо Вам потрібен більш потужний інструмент PDF, доведеться встановити Adobe Acrobat Reader для Android або щось подібне.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як безпечно робити покупки в Інтернеті на новорічні свята? Поради

Як безпечно організовувати і брати участь в онлайн-зустрічах?

Як дізнатися, коли було встановлене основне оновлення Windows 10? ІНСТРУКЦІЯ

Як увімкнути зникаючі повідомлення у WhatsApp? – ІНСТРУКЦІЯ

Топ-15 смартфонів із найшвидшою зарядкою

Зверніть увагу, генеральні прокурори десяти американських штатів подали антимонопольний позов проти Google. Вони звинувачують компанію в змові з Facebook і порушення законодавства про рекламу в Інтернеті.

Окрім цього, три мільйони користувачів стали жертвами шкідливих розширень для браузерів Chrome і Edge. Ці розширення викрадали персональні дані і перенаправляли користувачів на фішингові сайти.

До речі, американська компанія SolarWinds розпочала розслідування кіберінціденту, під час якого зловмисникам вдалося використати продукти SolarWinds в атаках на державні і приватні організації США. Кіберзлочинці змогли скомпрометувати систему збирання софту, яку використовують для моніторингової платформи Orion

Нагадаємо, що iOS 14.3 і iPadOS 14.3 отримали виправлення 11 проблем безпеки, серед яких є настільки серйозні, що зловмисник може виконати код на пристроях iPhone і iPad. Для експлуатації двох найсерйозніших багів хакеру досить використовувати спеціально підготовлений файл шрифту, за допомогою якого можна запустити шкідливий код в системі жертви.

Поділитися
Exit mobile version