Як увімкнути запис дзвінків на Android 9?

2 хв. читання

Cybercalm писав про те, як на смартфоні Аndroid можна записати розмову. Варто зауважимо, що вбудований функціонал із звукозапису бесіди присутній не у всіх версіях операційної системи. Як записувати розмови на останніх версіях Android, читайте у статті.

Одразу зазначимо, що для налаштування був обраний смартфон Xiaomi Redmi Note 7 зі встановленою ОС Android версії 9.  Щоб активувати запис знадобиться натиснути значок “Виклики”.

Ось як це виглядає на практиці:

  1. Зліва від виклику перейдіть в налаштування у нижньому куті екрану.
  2. Звідти Ви перейдете у “Налаштування викликів”.Record And 9
  3. Натиснувши на “Запис викликів”, Ви можете налаштувати функцію запису і вибрати або автоматичний запис усіх викликів або запис за конкретним номером.

Ось і все, далі телефон буде автоматично записувати Ваші розмови.

Нагадаємо, що Facebook піймали на зборі інформації про системні бібліотеки користувачів і її завантаженні на сервери компанії.

Також Google збільшила кількість часу, який необхідний новій програмі Android, щоб пройти процедуру затвердження Play Store.

Стало відомо про одну з найбільших в історії кібератак на власників iPhone. За їх даними, зловмисники зламали низку сайтів і з їх допомогою заражали iOS-пристрої шкідливим ПЗ через уразливості нульового дня в операційній системі.

Окрім цього, Apple визнала конструктивний недолік у деяких моделях Apple Watch, що може призвести до розтріскування екрана, і запустила програму заміни для постраждалих користувачів. Apple або уповноважені постачальники послуг безкоштовно замінять екран на відповідних моделях.

Шкідливе ПЗ XMrig для майнінгу криптовалют, раніше помічене тільки на пристроях від компанії ARM, змінило вектор атак і націлилось на системи Intel.

 

Поділитися
Exit mobile version