Як записати розмову на Android-смартфоні? – ІНСТРУКЦІЯ

3 хв. читання

Якщо у Вас виникла необхідність записати розмову, здійснену за допомогою смартфона, є кілька способів реалізувати задумане.

Ви може скористатися вбудованими функціями телефона на базі Android, або ж завантажити спеціальні додатки для цього.

Власні можливості смартфона

Отже, щоб налаштувати свій смартфон на запис викликів, потрібно:

1. Відкрийте додаток “Телефон” (піктограма зі слухавкою) та натисніть на три смужки (або крапки – залежно від моделі).

2. Оберіть меню “Налаштування“, відкривши яке Ви побачите налаштування викликів.

Block

3. Натисніть на “Запис викликів“.

4. Встановіть перемикач “Автоматичний запис” у позицію “Увімкнено”.

Як записати розмову за допомогою спеціальних програм

Спеціальні програми вміють автоматично записувати дзвінки, і що важливо – без підключення до Інтернету. Вам потрібно лише завантажити, налаштувати і періодично чистити один з таких додатків від старих аудіозаписів.

Cube Call Recorder ACR

Крім звичайних дзвінків за допомогою стільникового зв’язку, цей додаток вміє записувати голосові бесіди практично у будь-яких імесенджерах – Skype, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger і Viber. Але цю функцію підтримують не всі смартфони – встановіть програму, щоб перевірити її на своєму пристрої.

За замовчуванням Cube Call Recorder ACR записує всі бесіди, але Ви можете додати обрані номери в список виключень, щоб програма їх ігнорувала.

Додаток безкоштовний та не містить реклами. Купивши платну версію, Ви розблоковуєте кілька преміум-функцій на зразок установки ПІН-коду на доступ до записаних розмов.

Завантажити тут.

Нагадаємо, що Facebook піймали на зборі інформації про системні бібліотеки користувачів і її завантаженні на сервери компанії.

Також Google збільшила кількість часу, який необхідний новій програмі Android, щоб пройти процедуру затвердження Play Store.

Стало відомо про одну з найбільших в історії кібератак на власників iPhone. За їх даними, зловмисники зламали низку сайтів і з їх допомогою заражали iOS-пристрої шкідливим ПЗ через уразливості нульового дня в операційній системі.

Окрім цього, дослідники з безпеки попереджають про зловживання протоколом Web Services Dynamic Discovery (WS-DD, WSD, або WS-Discovery), який може бути використаний зловмисниками для проведення множинних DDoS-атак.

Apple випустила оновлення мобільної операційної системи iOS, яка усуває уразливість, що дозволяла встановити джейлбрейк на iPhone з новою версією ОС.

Поділитися
Exit mobile version