Як встановлювати програми на Apple Watch без ґаджетів Apple? – ІНСТРУКЦІЯ

6 хв. читання

Завдяки WatchOS 6 смарт-годинник Apple Watch наближається до самостійного пристрою. Раніше Ви не могли б налаштувати Apple Watch без iPhone, а тепер Ви можете встановлювати та видаляти додатки, не торкаючись свого смартфона.

Відкривши додаток Watch на своєму iPhone і перейдіть на вкладку App Store, Ви побачите, що вкладка порожня. Зараз App Store “переїхав” до Вашого зап’ястя – у зв’язку з оновленням до watchOS 6пише HowToGeek.

Щоб встановити додатки на Apple Watch, натисніть Digital Crown (іконка з короною), щоб відкрити екран програм. Тут знайдіть нову піктограму “App Store” та торкніться її. Відкрийте App Store на Apple Watch і натисніть на Search.

watch 1

Ви побачите, що весь магазин додатків Apple Watch віртуально знаходиться тут, на зап’ясті, перелічуючи всі конкретні програми WatchOS.

Як шукати та встановлювати додатки з годинника?

Цільова сторінка App Store включає в себе панель пошуку вгорі та список прикладних програм нижче. Ви можете прокрутити весь екран і знайти цікаві програми, які Ви хочете встановити.

Якщо Ви шукаєте щось конкретне, торкніться панелі “Пошук”, розташованої вгорі. Ви побачите два способи пошуку програми. Торкніться кнопки “Scribble”, щоб писати слова на екрані годинника пальцем. Ви також можете натиснути функцію “Диктувати”, щоб використовувати голосовий помічник Siri для пошуку додатків.

  1. Натисніть Scribble, щоб шукати додаток у App Store.
  2. Торкніться програми зі списку, щоб переглянути детальний вид. Звідси Ви можете прочитати опис програми та переглянути скріншоти.
  3. Виберіть кнопку “Get”, щоб завантажити додаток. Якщо це платний додаток, Ви побачите ціну на кнопці завантаження, а також можете перейти до списку магазинів додатків та варіантів завантаження.

Якщо Ви вперше завантажуєте додаток із App Store на Apple Watch, Вам потрібно буде ввести пароль Apple ID. Ви можете писати його на екрані Apple Watch, а можна набрати його на iPhone, що буде простіше.

  1. Натисніть кнопку “Пароль”, а потім кнопку клавіатури, щоб отримати текстове підказку на вашому iPhone.
  2. Торкніться опції “Пароль”, а потім виберіть кнопку клавіатури.

  3. Введіть пароль Apple ID у текстове поле на Вашому iPhone.

  4. Після введення пароля додаток App Store на Apple Watch повернеться на сторінку програми, і ви побачите, що завантаження розпочалося.

Після завантаження можна натиснути кнопку “Відкрити”, щоб запустити додаток. Ви також можете знайти додаток, вказаний на екрані програм.

Додатки для iPhone, які працюють з додатками Apple Watch

Щодо супутніх додатків для Apple Watch, то все відбувається, як до того. Якщо Ви встановили додаток для iPhone, що постачається разом із додатком Apple Watch, він буде встановлений автоматично на Вашому Apple Watch. Ви можете відключити цю функцію в додатку Watch.

Перейдіть до розділу “Загальні” на вкладці “Мій годинник”. Потім натисніть перемикач поруч із “Автоматична установка додатка”. Торкніться перемикача, щоб автоматично встановити додаток.

Ви також можете видалити додаток окремо з додатка Watch. Для цього:

  1. На вкладці “Мій годинник” знайдіть розділ “Встановлено на Apple Watch” та виберіть додаток.

  2. Натисніть на додаток Apple Watch зі списку.
  3. На наступному екрані натисніть “Показати додаток на Apple Watch”.

  4. Натисніть тумблер, щоб заборонити показ додатка на Apple Watch

Як видалити програми на Apple Watch?

Видалити додаток з Apple Watch так само просто. Перейдіть на екран програм, натиснувши піктограму- коронку, а потім натисніть і утримуйте значок програм.

Тут ви побачите невеликий значок “X” у верхньому лівому куті додатків, які можна видалити. Ви також можете видалити деякі додатки, які встановлені з самого початку, як “Breathe”, якщо хочете.

Торкніться значка “X”, а потім натисніть “Видалити додаток”.

Нагадаємо, Google Play видалив два шкідливих додатки, які користувачі встигли завантажити їх як мінімум 1,5 мільйона разів. В описі популярних додатків Sun Pro Beauty Camera і Funny Sweet Beauty йдеться, що вони призначені для обробки фотографій. Однак виявилося, що у них є “незадекларовані” можливості. Додатки чомусь просять дозвіл на запис аудіо, і, що набагато гірше, на весь екран розгортають рекламу.

Також протягом останніх років Facebook працювала над розробкою окулярів доповненої реальності у своїх лабораторіях Facebook Reality в Редмонді, штат Вашингтон. Однак труднощі, які виникли під час розвитку проекту, змусили компанію шукати допомоги від фірм-виробників.

Окрім цього, Apple щойно випустила iOS 13, яка вже доступна для завантаження онлайн для користувачів iPhone. Якщо Вам не вдалося встановити довгоочікуване оновлення iOS з певних причини, дізнайтесь, як це виправити.

За словами дослідника з безпеки, відомого під псевдонімом @iBSparkes, йому вдалося зламати новеньку модель iPhone на базі процесора A13.

18-річний мешканець Івано-Франківської області поширював шкідливе програмне забезпечення для віддаленого керування ураженим комп’ютером. Відтак він отримував повний доступ до комп’ютера, включаючи конфіденційну інформацію користувача, логіни та паролі до усіх його облікових записів, а також онлайн-банкінгу.

Поділитися
Exit mobile version