Як встановити “темну тему” у браузері Chrome за п’ять кроків

1 хв. читання

Google додав “темну тему” до безлічі своїх додатків на Android та збирається впровадити її у десктопну версію Chrome. А тепер аналогічна фішка тестується у мобільній версії браузера. Так, у налаштуваннях експериментального Chrome Canary для Android з’явився перемикач для нічного режиму. І хоча формально браузер вважається нестабільним, ця функція працює добре, пише Лайфхакер.

Аби спробувати й переконатися у зручності користування, особливо для перегляду веб-сайтів вночі, можете спробувати встановити “темну тему” для свого Android -смартфону.

Отже, як це зробити?

1. Встановіть Chrome Canary з магазину Google Play.

2. Запустіть браузер і наберіть в адресному рядку chrome://flags.

3. За допомогою пошукового рядка на сторінці налаштувань знайдіть пункт “Android web contents dark mode” – для цього можна просто ввести фразу dark mode.

4. Переведіть налаштування в положення Enabled.

5. Chrome Canary попросить перезавантажитися – натисніть Relaunch Now.

dark1 1

Нагадаємо, у месенджер Viber на Android розробники додали “темну тему” услід за Facebook Messenger, для якого на пристроях iOS запровадили також “темний режим”. Як увімкнути “темний режим” у Viber, дізнайтеся тут.

Також повідомлялося, що компанія Xiaomi розпочала тестування глобальної “темної теми” у бета-версії прошивки MIUI 10. “Темна тема” покликана заощадити батарею на смартфонах з AMOLED-екранами.

Поділитися
Exit mobile version