Як вимкнути надокучливий звук сповіщень у WhatsApp? – ІНСТРУКЦІЯ

4 хв. читання

У всіх нас є кілька активних груп або контактів у WhatsApp, які ми не хочемо блокувати, однак сповіщення від них часто заважають роботі. На щастя, WhatsApp пропонує шлях вирішення цього питання.

Коли Ви ігноруєте контакт або групу у WhatsApp, Ви не отримуєте сповіщень про нові повідомлення від них. Однак вони все одно відображатимуться у Вашому списку чату, і Ви зможете продовжувати регулярно спілкуватися з ними. Члени цієї групи або контакт також не будуть попереджені про це – на відміну від виходу з групи.

Як налаштувати ігнорування контакту чи групи, але мати доступ до їхніх повідомлень?

Для початку переконайтеся, що на Вашому смартфоні Android або iPhone встановлено останню версію WhatsApp, відвідавши список Play Store або App Store.

1. Відкрийте на телефоні програму “WhatsApp” і знайдіть чат, який потрібно вимкнути, у вкладці “Бесіди”.

2. Торкніться імені групи або контакту вгорі, щоб переглянути сторінку їхнього профілю.

3. На наступному екрані переключіть опцію “Вимкнути сповіщення”.

1

4. У наступному вікні Ви можете налаштувати, скільки часу група чи контакт залишатимуться без звуку. Виберіть з трьох визначених періодів часу. Після закінчення цього періоду WhatsApp автоматично вмикає чат.

5. Виберіть “Завжди”, щоб вимкнути його назавжди. Якщо встановити прапорець “Показувати сповіщення без звуку”, з’являтимуться сповіщення про нові повідомлення з вибраного чату, але вони будуть беззвучні, а телефон не видаватиме звуку.

6. Натисніть кнопку “Гаразд”, щоб підтвердити дію. Коли Ви це зробите, біля розмови у списку чатів у розмові з’явиться новий значок.

Зверніть увагу, що це стосується лише текстів від людини чи групи. Ви все одно отримаєте сповіщення, якщо у Вас буде голосовий або відеодзвінок.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як увімкнути новий зчитувач PDF від Google Chrome? – ІНСТРУКЦІЯ

Як надавати дозволи, зокрема, тимчасові для програм на Android? – ІНСТРУКЦІЯ

Нова macOS Big Sur: 10 порад щодо налаштування та використання ОС

Як заборонити друзям із Facebook надсилати Вам повідомлення в Instagram? – ІНСТРУКЦІЯ

Як захисти свої пристрої під час віддаленої роботи з дому? ПОРАДИ

До речі, кібершахраям в черговий раз вдалося обійти захист офіційного магазину додатків для Android – Google Play Store, у результаті чого понад мільйон користувачів постраждали від фейковий модів для популярної гри Minecraft.

Зверніть увагу, що оператори відеосервісу TikTok усунули дві уразливості, які в комбінації дозволяють без особливих зусиль отримати контроль над чужим екаунтом. Одна з уразливостей була присутня на сайті, інша з’явилася в клієнтському додатку.

Також дослідники з кібербезпеки повідомили про зростання кількості кібератак, що використовують сервіси Google в якості зброї для обходу засобів захисту і крадіжки облікових даних, даних кредитних карт та іншої особистої інформації.

У мобільній версії додатка Facebook Messenger усунули уразливість, за допомогою якої можна було прослуховувати оточення абонента. За свідченням експерта, який знайшов баг, таємне підключення до цільового Android-пристрою у даному випадку виконується за кілька секунд.

П’ятеро фігурантів видавали себе за IT-спеціалістів фінансової установи. Під виглядом “тестування платіжної системи” вони здійснили незаконні перекази грошей на підконтрольні рахунки. У результаті таких дій вони незаконно привласнили 1,4 мільйона гривень банківської установи.

Поділитися
Exit mobile version