Як виправити помилку споживання ресурсів акумулятора додатком Apple Music?

3 хв. читання

Звіти про цю конкретну помилку, яку вперше помітив MacRumors, перевіряючи розділ “Акумулятор” програми “Налаштування”, щоб отримати інформацію про те, що відбувається зі смартфоном.

Користувач Reddit ritty84 опублікував скріншот свого розряду акумулятора протягом 24 годин, і це показало, що програма “Музика” швидко розряджає акумулятор.

Користувачі повідомляють, що це відбувається, навіть якщо вони не використовують додаток.

Крім того, переглядаючи деякі скріншоти, iPhone в режимі низької заряду не сповільнює споживання батареї.

І оновлення не допомагає, оскільки помилка з’являється також на iPhone із найновішою версією iOS 13.5.1.

Деякі користувачі стверджують, що проблема полягає в додатку Music, який намагається синхронізуватися з Apple Watch, і що проблема усувається, якщо Apple Watch відключено від iPhone. Інші кажуть, що потрібно вимкнути фонове оновлення для програми “Музика” ( Налаштування> Загальне> Оновити фоновий додаток, а потім увімкнути перемикач на ” Музика” ).

Деякі кажуть, що вони відслідковували проблему, щоб відстежувати доріжки, завантажені з iTunes Match.

apple

Як виправити?

Найбільш надійним тимчасовим “виправленням” для цієї помилки, здається, є видалення програми “Музика” (натискайте на неї, поки не спливе меню і виберіть ” Видалити додаток” ). Досить радикально, але, здається, це єдиний варіант, який працює для тих, хто найбільше постраждав від цієї помилки.

Очевидно, що існує проблема, і, сподіваємось, iOS 13.6, яке зараз знаходиться в бета-версії, буде з виправленням.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ОЧИСТИТИ КЕШ ТА ФАЙЛИ COOKIES У БРАУЗЕРІ FIREFOX? – ІНСТРУКЦІЯ

ПОРАДИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ СВОЇХ ДОДАТКІВ ДЛЯ IPHONE АБО IPAD

ЯК ЗАПОБІГТИ ДЕФРАГМЕНТАЦІЇ ТВЕРДОТІЛОГО НАКОПИЧУВАЧА SSD? ІНСТРУКЦІЯ

НАВІЩО ПОТРІБЕН МЕНЕДЖЕР ПАРОЛІВ ТА ЯК ПРАВИЛЬНО ЙОГО ОБРАТИ?

ЯК ЗАБОРОНИТИ GOOGLE ЗБИРАТИ ВАШІ ДАНІ ТА НАЛАШТУВАТИ ЇХНЄ АВТОВИДАЛЕННЯ? ІНСТРУКЦІЯ

Ноутбук та рідина – це погана комбінація, але трапляються випадки, коли вони все ж таки “об’єднуються”. Про те, що робити, якщо це сталося, читайте у статті.

Також після тестування стало відомо, що надзвичайно популярний сьогодні додаток – TikTok, зберігає вміст буфера обміну кожні кілька натискань клавіш. Цей факт насторожив багатьох користувачів, але TikTok лише один із 53 додатків, які зберігають інформацію про користувачів таким чином.

Стало відомо, що мешканець Житомирщини підмінив міжнародного мобільного трафіку на понад півмільйона гривень. Крім цього, встановлено інші злочинні осередки які здійснюють підміну міжнародного трафіку в різних регіонах країни.

До речі, чутки виявилися правдою: Apple поступово відходить від Intel і віддає перевагу власним процесорам – Apple Silicon ARM. Варто зауважити, що цей процес несе у собі певні зміни для всіх користувачів Mac. Наприклад, з’явиться можливість власного запуску програм iOS та iPadOS в системі macOS.

У версії macOS 11 Big Sur, запланованої до виходу восени нинішнього року, компанія Apple видалить можливість встановлення конфігурації профілю macOS із командного рядка.

Поділитися
Exit mobile version