Як закрити всі вікна у Google Chrome одночасно? – ІНСТРУКЦІЯ

3 хв. читання

Як Ви вже помітили, під час перегляду веб-сторінок за допомогою Google Chrome легко захопитися і відкрити десятки вікон, що містять сотні вкладок. На щастя, є можливість легко закрити кілька вікон Chrome одночасно на Windows, Linux та Mac. Ось як це можна зробити.

Щоб швидко закрити всі вікна Chrome у Windows або Linux, натисніть на три крапки у верхньому куті вікна браузера і виберіть “Вийти”. Ви також можете натиснути клавіші Alt-F, а потім Х на клавіатурі.

1

На Mac можна закрити всі свої вікна Chrome одночасно, натиснувши в рядку меню “Chrome” у верхній частині екрана та вибрати “Вийти з Google Chrome”. Ви також можете натиснути Command + Q на клавіатурі. Якщо у Chrome на Mac Ви ввімкнули функцію “Попереджати перед виходом”, Ви побачите повідомлення “Утримуйте Command + Q для виходу” при натисканні Command + Q.

Отже, потрібно буде натискати Command + Q протягом короткого проміжку часу, щоб відбувся процес виходу. Цікаво, що Chrome миттєво виходить без цього попередження, коли всі вікна браузера зведені у Dock. Після цього всі вікна браузера Chrome швидко закриються.

Якщо потрібно повернути вікна, які Ви щойно закрили, їх можна знайти у історії браузера під час перезапуску Chrome. Це можна зробити, якщо Ви не налаштували Chrome стирати історію після закриття вікна або ж не користуєтесь функцією режиму анонімного перегляду.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

Як використовувати Google Duo для здійснення відеодзвінків? – ІНСТРУКЦІЯ

Як безпечно вітати, спілкуватися, святкувати через Інтернет? Поради

Як додавати, редагувати або видаляти збережені паролі в Microsoft Edge? – ІНСТРУКЦІЯ

Як швидко очистити всі сповіщення на Mac? ІНСТРУКЦІЯ

Зверніть увагу, більшість фішинг-кампаній працюють шляхом використання імен відомих компаній, брендів та продуктів. Мета зловмисників – змусити користувачів думати, що початкове повідомлення надходить від законної особи, збільшуючи тим самим шанси, що Ви натиснете та ініціюєте завантаження шкідливого програмного забезпечення.

Окрім цього, Google Project Zero розкрив уразливість “нульового дня” у Windows, спричинену неправильним виправленням CVE-2020-0986  – недоліка безпеки, шо став відомим з кампанії, яка отримала назву Operation PowerFall.

До речі, через одинадцять місяців після того, як компанія Microsoft офіційно припинила технічну підтримку операційної системи Windows 7, Google нарешті закликала розробників Chromium припинити використання цієї ОС.

Поділитися
Exit mobile version