Як змінити браузер за замовчуванням на Windows 10?

1 хв. читання

Якщо Ви купували ноутбук із встановленою операційною системою Windows 10, то напевне знаєте, що у збірці постачається фірмовий браузер від Microsoft Edge. Це досить швидкий, сучасний і енергозберігаючий браузер. Він вже є встановленим браузером за замовчуванням у Windows 10. Однак якщо Ви все ж звикли використовувати Google Chrome, Firefox, Opera або будь-який інший, тоді потрібно встановити свій варіант браузера за замовчуванням.

Для цього:

1. Відкрийте “Пуск” – “Параметри” – “Застосунки” – “Застосунки за замовчуванням“.

edge 11

2. Нижче Ви побачите розділ “Веб-браузер“.

3. Або ж клацніть на “Microsoft Edge”. У списку браузерів виберіть той, який Вам до вподоби. Тепер всі повідомлення і посилання система буде відкривати в обраному Вами варіанті.

Нагадаємо, що зараз у Windows 10 є безліч способів продовжити роботу батареї ноутбука, більш ефективно використовувати заряд, вибравши оптимальний режим роботи електроживлення.

Також якщо маєте відчуття, що за Вами ведеться стеження засобами електронної пошти, пропонуємо скористатися розширенням для браузера Ugly Email. Ugly Email – це розширення для браузерів Chrome і Firefox, яке допоможе зрозуміти, хто відстежує Вашу активність у пошті.

Окрім цього, пропонуємо ознайомитися із кращими з сторонніми поштовими додатками, які здатні скласти гідну конкуренцію Gmail. Адже монополіст Google позбавляє Вас вибору, проте це не означає, що його немає.

 

Поділитися
Exit mobile version