Які новинки від Apple чекають на нас у 2021 році?

4 хв. читання
apple people
CHERRY HILL, NEW JERSEY, UNITED STATES - 2008/03/08: Crowded Apple retail store. (Photo by John Greim/LightRocket via Getty Images)

Як і 2020 рік, 2021 – може бути особливо насичений новими продуктами від Apple. Для того, щоб підсумувати усі чутки, відомий аналітик Мін Чі Куо випустив прогноз на нові пристрої, якими можливо компанія похизується в новому році.

У звіті йдеться про новий Apple Silicon Macs, міні-світлодіодний iPad Pro, “Lite” AirPods, а також Apple Glass. Аналітик вперше прогнозує появу AirTags цього року. Ці GPS-трекери спеціалісти часто помічали в рядках коду iOS, але Apple їх ніколи не випускала.

У звіті також йдеться про нову лінійку AirPods. Після випуску своїх перших навушників, AirPods Max, компанія планує розширити свій каталог аудіопродукції новим поколінням AirPods Pro з новим дизайном та новими AirPods з внутрішньо вушним дизайном, як поточні AirPods Pro. На думку аналітика, ці навушники не повинні замінювати AirPods, вони скоріше отримають назву AirPods Lite і будуть поміщені між двома парами існуючих навушників.

Щодо iPad, як повідомляється, Apple запланувала запуск нового покоління iPad Pro. Кажуть, що 12,9-дюймова модель є першим пристроєм компанії, який буде застосовувати технологію міні-світлодіодного дисплея, яка забезпечує підвищену яскравість та кращі кольори, при цьому набагато більш енергоефективна.

Крім того, Apple повинна скористатися перевагами 2021 року, щоб розширити асортимент своїх Mac, оснащених власними чіпами, Apple Silicon. Після випуску своїх MacBook Pro, MacBook Air та Mac mini M1, компанія готується оновити свою продукцію високого класу. Kуo насправді не вказує, на які моделі це впливає, але користувачі особливо очікують новий 14 і 16-дюймовий MacBook Pro з переробленим дизайном, а також новий iMac із новим дизайном.

Мін Чі Куо впевнений, що 2021 рік стане роком, коли Apple випустить свій перший пристрій з доповненою реальністю, а саме Apple Glass. У звіті явно не згадуються AR-окуляри, але численні чутки та інші патенти навколо цього продукту, що з’являються вже кілька років, не залишають місця для сумнівів. Тим не менше, перше покоління цього продукту має стати аксесуаром для iPhone, як і Apple Watch.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

Як використовувати Google Duo для здійснення відеодзвінків? – ІНСТРУКЦІЯ

Як безпечно вітати, спілкуватися, святкувати через Інтернет? Поради

Як додавати, редагувати або видаляти збережені паролі в Microsoft Edge? – ІНСТРУКЦІЯ

Як швидко очистити всі сповіщення на Mac? ІНСТРУКЦІЯ

Зверніть увагу, більшість фішинг-кампаній працюють шляхом використання імен відомих компаній, брендів та продуктів. Мета зловмисників – змусити користувачів думати, що початкове повідомлення надходить від законної особи, збільшуючи тим самим шанси, що Ви натиснете та ініціюєте завантаження шкідливого програмного забезпечення.

Окрім цього, Google Project Zero розкрив уразливість “нульового дня” у Windows, спричинену неправильним виправленням CVE-2020-0986  – недоліка безпеки, шо став відомим з кампанії, яка отримала назву Operation PowerFall.

До речі, через одинадцять місяців після того, як компанія Microsoft офіційно припинила технічну підтримку операційної системи Windows 7, Google нарешті закликала розробників Chromium припинити використання цієї ОС.

Поділитися
Exit mobile version