Яким буде Google Pixel 4 в новому дизайні?

6 хв. читання

Щороку, задовго до офіційного анонсу чергових флагманів від Google, ми вже майже напевно знаємо, як вони будуть виглядати, завдяки безлічі витоків. У нас вже є досить гарне уявлення про те, як будуть виглядати Pixel 4 і Pixel 4 XL.

Крім іншого, судячи з усього, виробник аксесуарів Skinomi згоден з останніми чутками щодо дизайну нових камерофонів. Однак, незважаючи ні на що, всю представлену тут інформацію варто сприймати з певною часткою скептицизму, пише AndroidInsider.

Яким буде Google Pixel 4?

Незважаючи на те, що анонс нових флагманів відбудеться тільки через кілька місяців, Skinomi вже розробила захисну плівку для їх екранів. Аксесуар, швидше за все, не буде випущений до середини листопада, але вже зараз на нього можна оформити попереднє замовлення, що говорить нам про те, що компанія впевнена в точності свого дизайну.

Захисна плівка, яку ви можете бачити на зображенні нижче, має великий виріз у правому верхньому куті у вигляді пігулки, який, судячи з усього, зроблений для фронтальної камери. Це збігається з раніше опублікованими чутками про те, що Google планує перейти на отвір у дисплеї схожий на те, що ми бачили вже в Galaxy S10, Huawei Nova 4 і Honor View 20. У Pixel 4 XL повинні бути дві фронтальні камери, одна з яких приблизно буде мати ширококутний сенсор.

Google Pixel 4 protector

Як і більшість флагманів 2019 року, дисплеї обох Pixel 4 будуть мати мінімальні рамки. Також зверніть увагу на малопомітні стереодинаміки у верхній і нижній частинах корпусу, які були фірмовою дизайнерської фішкою пристроїв, починаючи з другого покоління. Отвори під динаміки дуже малі, але для них на плівці теж передбачені спеціальні вирізи.

Відсутність в Pixel 4 всіх фізичних кнопок

Як уже згадувалося на самому початку, Skinomi, схоже, згодна з більшою частиною чуток про Pixel 4. Однак наданий їй рендер йде врозріз з однією з найбільших і, можливо, найбільш суперечливих чуток.

Кілька тижнів тому одне авторитетне джерело припустило, що Google позбудеться від всіх фізичних кнопок у Google Pixel 4 і Pixel 4 XL на користь стискаються граней, які допоможуть створити більш цілісний дизайн. Однак на сьогоднішньому фото ми бачимо кнопку живлення і подовжений регулятор гучності. Інші дивні деталі включають в себе трьохкнопкову навігаційну панель, а не нову альтернативу від Google, засновану на жестах, і наявність додатка Flamingo на домашньому екрані.

Виробники аксесуарів, як правило, створюють свій дизайн на основі офіційної інформації, тому, можливо, Google змінила своє рішення відмовитися від фізичних клавіш. Але представлений рендер може бути просто так званою болванкою, яка використовується до тих пір, поки виробникові не буде надано остаточний дизайн. Якщо це так, то це також означає, що “підборіддя” на флагманах Google може бути трохи товщим, ніж на картинці.

Характеристики та початок продажів Google Pixel 4 і Pixel 4 XL

Флагмани будуть поставлятися на базі процесора Snapdragon 855 від Qualcomm. Роком раніше, можливо, новинки могли б отримати всього 4 Гб оперативної пам’яті, але згідно з останньою інформацією, Google, нарешті, збільшить свій мінімум до 6 Гб. Крім того, слід очікувати 128 Гб постійної пам’яті без можливості її розширення.

Обидва “пікселя”, безсумнівно, будуть працювати під управлінням стандартної Android 10 Q і підтримувати мережі 4G LTE – використання 5G-модему на даний момент малоймовірно. Також очікуємо захист від пилу і вологи за стандартом IP68 і збільшену ємність батареї з можливістю швидкої зарядки.

Pixel 4 і Pixel 4 XL повинні з’явитися на початку жовтня на щорічному заході Google. Передзамовлення на пристрої, ймовірно, можна буде оформити відразу після презентації, а продажі почнуться через тиждень.

До речі, кіберзлочинці активно шукають системи на базі ОС Windows, схильні до уразливості BlueKeep (CVE-2019-0708), патч для якої компанія Microsoft випустила в середині травня (Windows XP, Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008 R2 і Windows Server 2008).

Співробітники компанії Snap, що володіє великою соціальною мережею Snapchat, використовували свій доступ до внутрішніх інструментів для стеження за користувачами.

Нагадаємо,  сподівання Huawei на зняття санкцій США і збереження партнерських відносин з американськими корпораціями, і Google в тому числі, не завадили їй продовжити підготовку релізу власної операційної системи на заміну Android.

Також Google заявила, що додавання телефонного номера для відновлення може заблокувати всі автоматизовані спроби бота для доступу до облікових записів за допомогою облікових даних.

Якщо Вам потрібно запустити програму, але Ви не впевнені, що це безпечно, травневе оновлення для Windows 10 включає функцію пісочниці Windows, розроблену для такого роду завдань У цьому гайді з Windows 10 ми перейдемо до кроків для ввімкнення та початку роботи з функцією Windows Sandbox, доступною з оновленням у травні 2019 року.

Поділитися
Exit mobile version