З’явився скрипт, який дозволяє зробити людей невидимими для web-камери

2 хв. читання
website 3

За допомогою TensorFlow.js можна в режимі реального часу “стерти” людини в кадрі, при цьому вся навколишня його обстановка залишається колишньою.

“Цей код намагається з часом визначити структуру фону в відео, щоб я міг спробувати видалити людей з кадру. Все це відбувається в реальному часі в браузері з використанням TensorFlow.js”, – повідомив розробник Jason Mayes.

За словами розробника, його скрипт є експериментальним і може не підходити для всіх ситуацій. Майес опублікував його у відкритому доступі і дозволив використовувати в будь-яких проектах.

“Використовуйте його в своїх проектах. Код опублікований під ліцензією Apache. Якщо ви вирішили використовувати мій код, будь ласка, згадайте мене. Буду радий побачити, що інші створять з його допомогою”, – зазначив розробник.

Нагадаємо, популярні поштові додатки для iOS і Android “обробляють” дані з поштових скриньок користувачів і потім продають створені на основі цієї інформації продукти клієнтам у сфері фінансів, туризму та електронної комерції.

Також фішинговий механізм створили двоє правопорушників для заволодіння криптовалютою. Під час виконання користувачем переказу криптовалюти відбувалася підміна криптогаманця отримувача, і гроші направлялись зловмисникам.

Окрім цього, зловмисник за допомогою системи онлайн-платежів банківських установ, які не є резидентами України, заволодів грошовими коштами українського банку.

Зверніть увагу, найбільш привабливою для хакерів мобільною операційною системою є Android. Так, 99% мобільних шкідливих програм виявляюють саме на пристроях під управлінням цієї ОС, йдеться у звіті з кібербезпеки мобільних пристроїв за 2019 рік компанії ESET.

До речі, образливі та провокативні повідомлення, знущання в коментарях, навмисне створення конфліктних ситуацій — все це типові прояви тролінгу в Інтернеті. Часто юні користувачі не в змозі боротися з цим самостійно, а батьки не розуміють що це та як захистити власну дитину. Як знизити тиск на підлітка, який вже став жертвою тролінгу в Мережі, а також уникнути цього, читатйте у статті.

Поділитися
Exit mobile version