AirPods 3 із функцією шумопоглинання можуть з’явитися у 2019 році

2 хв. читання
air pod 3

За даними аналітиків DigiTimes, Apple випустить AirPods третього покоління вже до кінця 2019 року. Новинка, як і передбачалося, отримає активне шумопоглинання і захист від вологи по одному із стандартів IP.

Таким чином компанія зможе більш агресивно грати на ринку бездротових навушників, склавши конкуренцію Samsung і іншим іменитим виробникам, які вже зараз пропонують рішення з активним шумозаглушенням і вологозахистом.

Пониження шумів в AirPods

За даними галузевих джерел DigiTimes, впровадження активного шумопоглинання призведе до збільшення енергоспоживання, а це потребує значного збільшення вбудованого акумулятора. В цьому випадку у Apple не залишиться іншого виходу, крім як змінити конструкцію навушників, щоб укомплектувати їх більш ємною батареєю. В результаті ми, швидше за все, побачимо і редизайн зарядного футляра, чий акумулятор також повинен відрізнятися підвищеною енергоємністю.

В цілому, ідея раннього запуску AirPods 3 виглядає цілком обґрунтовано, якщо згадати, що в другому поколінні навушники мали вийти ще минулої осені. Така затримка хоч і залишилася непомітною для споживачів, все-таки відкинула Apple назад. Відкладаючи реліз третьої моделі з підтримкою активного шумозаглушення і захистом від води і пилу, в компанії ризикують випасти з циклу оновлення і, як наслідок, позбутися декількох мільярдів доларів виручки.

До речі, користувачі Windows можуть зіткнутися з проблемами при встановленні оновлення Windows 10 May 2019 Update, якщо під час інсталяції до комп’ютера будуть підключені USB-накопичувачі або карти пам’яті.

Окрім цього, фахівці компанії Avast виявили в Google Play Маркет півсотні шкідливих рекламних програм, замаскованих під додатки для здоров’я і завантажених в цілому близько 30 мільйонів раз.

Зверніть увагу на кілька додатків, які допоможуть з’єднати Ваш Android-смартфон з ПК. Працюють програми як з Windows, так і з macOS.

Поділитися
Exit mobile version