Apple продовжить випускати старі iMac, однак з поліпшеними характеристиками

2 хв. читання
imac new

Журналіст видавництва Bloomberg вважає, що нові iMac, які Apple, ймовірно, випустить в цьому році, збережуть колишній дизайн.

У своїй нещодавній публікації в Twitter Марк Гурман заявив, що наступне покоління моноблоків Apple вийде в колишньому дизайні, але з поліпшеними технічними характеристиками.

“Якби Apple планувала анонс нових iMac і iPad на цьому тижні, то вона обов’язково б заявила про те, як сильно вона хоче зробити акцент березневої презентації саме на Медіасервіс”.

Журналіст вважає, що Apple опублікує інформацію про оновлені продуктах в окремому прес-релізі, як це було у випадку з MacBook Pro 2018 року, а весняну презентацію присвятить тільки своїм новим Медіасервісам.

Варто звернути увагу на те, що в публікації Гурман, крім iMac, згадав і iPad. Це може означати, що Apple, ймовірно, не покаже жодного нового пристрою на заході “Великі прем’єри”.

Серед очікуваних поліпшень iMac користувачі виділяють: співпроцесор Apple T2, функцію True Tone, 6 і 8-ядерні чипи Intel Coffee Lake і деякі інші поліпшення технічних характеристик.

До речі, компанія Apple працює над вдосконаленням методів захисту фірмових смартфонів від стеження і прослуховування. Про це йдеться у патенті, виданому на ім’я інженерів компанії Відомством з питань патентів і товарних знаків США.

Нагадаємо, нещодавно Apple відключила в Safari функцію Do not Track, яка забороняє сайтам відстежувати деякі дії користувачів. Як з’ясувалося, ця функція була неефективна, і Apple повністю переробила її. Браузер Safari, встановлений в iOS 12.2, обмежує стеження значно ефективніше.

Також Apple планує відмовитися від чипів Intel на користь власного процесора на базі архітектури ARM – однією з причин переходу на власні процесори є неможливість контролювати розробку чипів Intel.

Поділитися
Exit mobile version