Apple випустить iMac з найбільшим екраном та підсвічуванням

2 хв. читання
imac 3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apple випустить iMac з екраном 31,6 дюйма – це буде перший пристрій компанії з підсвічуванням Mini LED.

Про це повідомляє видання DigiTimes.

Перехід на дану технологію Mini LED зумовлений через її високу контрастність, великий динамічний діапазон і широку колірну гаму.

За словами аналітика Мінг-Чі Куо, блок підсвічування 31,6-дюймового iMac повинен складатися приблизно з 500 світлодіодів розміром 600 мікрон. Вони набагато більше стандартних світлодіодів Mini LED.

Постачати світлодіоди для iMac буде японська компанія Nichia.

Після випуску нового iMac, Apple почне встановлювати дисплеї з технологією Mini LED в інші продукти. Випуск нового iMac відбудеться у другому або третьому кварталі 2019 року.

Як відомо, Apple представила власну кредитну карту, яка буде емітована спільно з банківським холдингом Goldman Sachs. Новітній продукт отримав дві версії – віртуальну і фізичну з можливістю замовлення безпосередньо з програми Wallet.

Також найчастіше спам надсилається у формі комерційних електронних листів, надісланих на велику кількість адрес, надісланих на велику кількість адрес, а також через миттєві та текстові повідомлення (SMS), соціальні медіа або навіть голосову пошту. Як вберегтися від спаму, читайте тут.

Окрім цього, якщо Ви є щасливим власником Apple Watch, то повинні знати, що функціональність цього “розумного” годинника не обмежується здатністю виводити на екран різні повідомлення й моніторингом Вашої фізичної активності. З їх допомогою також можна розблокувати Ваш MacBook. Для роботи цієї функції необхідний Mac, випущений після другої половини 2013 року під керуванням macOS Sierra, а також Apple Watch зі встановленою операційною системою watchOS 3 або новіше.

Поділитися
Exit mobile version