Як видалити непотрібні пристрої з Apple ID? – ІНСТРУКЦІЯ

2 хв. читання
A customer tries an Apple Inc. iPhone 7 at KT Corp.'s Olleh Square flagship store in Seoul, South Korea, on Friday, Oct. 21, 2016. Samsung Electronics Co. will be without its highest-end Galaxy Note 7 smartphone that was supposed to compete against Apple's iPhones and other premium devices during the holiday shopping season. Photographer: SeongJoon Cho/Bloomberg via Getty Images

Під час першої авторизації в обліковому записі Apple ID смартфони і комп’ютери автоматично “прив’язуються” до Вашого запису. Це можуть бути не лише iPhone, iPad, iPod Touch і Mac, але й комп’ютери на Windows або Android-смартфони.

Спочатку до Apple ID дозволяється прив’язати не більше 10 пристроїв, при цьому до одного облікового запису не можна підв’язати більше 5 комп’ютерів.

Щоб перевірити усі авторизовані пристрої та здійснити деавторизацію, слідуйте наступним інструкціям.

На комп’ютері:

  1. Запустити програму iTunes.
  2. Перейти в меню “Рахунок” – “Переглянути та авторизуватися в Apple ID”.
  3. Знайти розділ iTunes у хмарі та натиснути “Управління пристроями”2scr
    Там Ви побачите перелік підключених пристроїв з можливістю відключити будь-який з них.

На смартфоні:

  1. Перейти за шляхом “Налаштування” – “Ім’я користувача” – “iTunes Store” і “App Store.
  2. Натисніть на “Apple ID” і виберіть “Переглянути Apple ID”.
  3. Знову натисніть на Apple ID і авторизуйтеся у сервісі через браузер.
  4. У розділі “Пристрої” можна переглянути усі авторизовані девайси та видалити непотрібні.

Як відомо, Apple представила власну кредитну карту, яка буде емітована спільно з банківським холдингом Goldman Sachs. Новітній продукт отримав дві версії – віртуальну і фізичну з можливістю замовлення безпосередньо з програми Wallet.

Також найчастіше спам надсилається у формі комерційних електронних листів, надісланих на велику кількість адрес, надісланих на велику кількість адрес, а також через миттєві та текстові повідомлення (SMS), соціальні медіа або навіть голосову пошту. Як вберегтися від спаму, читайте тут.

Окрім цього, якщо Ви є щасливим власником Apple Watch, то повинні знати, що функціональність цього “розумного” годинника не обмежується здатністю виводити на екран різні повідомлення й моніторингом Вашої фізичної активності. З їх допомогою також можна розблокувати Ваш MacBook. Для роботи цієї функції необхідний Mac, випущений після другої половини 2013 року під керуванням macOS Sierra, а також Apple Watch зі встановленою операційною системою watchOS 3 або новіше.

Поділитися
Exit mobile version