Платіжний сервіс Google Pay поповнився ще дев’ятьма банками

2 хв. читання
Google Pay Mastercard

Незважаючи на те, що Google Pay вже підтримує близько 2 тисячі банків і кредитних спілок у США, платіжний сервіс продовжує розширювати кількість фінансових установ.

Про це повідомляє Android Police.

Так, зараз у Google Pay з’явилися ще дев’ять банків із десяти країн світу.

Ось список цих країн:

  1. Австралія – Health Professionals Bank
  2. Бельгія – Bunq
  3. Чехія – Republic Fio banka, a.s.
  4. Ірландія – Bunq
  5. Японія – you me
  6. Норвегія – OBOS Banken
  7. Росія:
    CB EURO-ASIAN INVESTMENT BANK LLC
    PJSC ROSBANK
    Vozrozhdenie Bank
  8. Словаччина – Fio banka, a.s. pobočka zahraničnej banky
  9. Іспанія – Bunq
  10. Швеція – Klarna

Bunq, голландський мобільний банк, вже був у списку минулого місяця з Францією та Німеччиною, але тепер він працює з Google Pay у Бельгії, Ірландії та Іспанії. Fio banka увійшов до списку як для Чехії, так і для Словаччини.

Як відомо, українці можуть оплачувати свої покупки в Інтернеті за допомогою платіжної системи Google Pay – завдяки співпраці Google з Wayforpay і Portmone зараз вже майже 6500 онлайн-магазинів підключили собі цю послугу.

Також серед додатків з Google Play в чергове знайдено програми, які завдають шкоди Вашому смартфону і можуть викрасти конфіденційну інформацію. Дослідники з Digital Security виявили раніше невідомий тип рекламного шкідливого програмного забезпечення у понад 200 додатках для Android. Деякі з цих програм були завантажені мільйонами користувачів.

Окрім цього, більшість антивірусних програм для Android, розміщених в Google Play, даремно витратять Ваш час і гроші. А деякі навіть сприятимуть ймовірному зараженню Вашого смартфона шкідливими програмами.

Поділитися
Exit mobile version