Браузер Vivaldi відключає небезпечну рекламу та нейтралізує спливаючі вікна

2 хв. читання
windows user 2

Компанія Vivaldi випустила нову версію браузера Vivaldi 2.6, яка пропонує користувачам підвищення безпеки завдяки вбудованим засобам блокування реклами і небажаних веб-сайтів.

Про це повідомляють розробники в офіційному блозі Vivaldi.

Також користувачі отримують нові способи навігації, настройки профілів та інші поліпшення, спрямовані на підвищення налаштування інтерфейсу браузера Vivaldi.

Новий браузер Vivaldi, що володіє вбудованими засобами блокування реклами, захищає приватність користувачів при роботі в Мережі. Крім відключення потенційно небезпечної реклами, він дозволяє нейтралізувати спливаючі вікна, що заважають користувачам залишати нав’язливі веб-сайти.

Блокувальник працює з блок-листом, який постійно оновлюється та розміщується на захищених шифруванням серверах компанії і включеним за замовчуванням. Надалі браузер автоматично оновлює блок-лист з сервера під час повсякденної роботи.

Нещодавно розробники представили функцію профілів, а в цьому оновленні браузера пропонують нові опції налаштування цієї популярної функції.Тепер з’явилася можливість створювати безліч профілів без необхідності перемикатися між системними сесіями або встановлювати кілька копій браузера Vivaldi.

Додатково у браузері додали набір іконок для призначених для користувача профілів, що дозволяє персоналізувати роботу в браузері, а також спростити пошук потрібного профілю в списку створених.

До переліку додаткових поліпшень також належать:

  • Оновлення іконок профілів;
  • Додавання і видалення профілів за допомогою спеціального діалогового вікна;
  • Редагування іконок профілю в діалоговому вікні;
  • Vivaldi постійно працює над підвищенням зручності та ефективності роботи в браузері, і нова версія включає кілька поліпшень, реалізованих за запитами користувачів.

Нагадаємо цього літа користувачі Chrome зможуть протестувати першу версію браузера, яка повинна “паралізувати роботу блокувальників реклами”.

Також Microsoft випустила оновлену версію свого Outlook для Android, що виправляє важливу вразливість у популярному поштовому додатку, який зараз використовується понад 100 мільйонами користувачів.

Окрім цього, згідно з рейтингом продуктивності смартфонів, створеним AnTuTu, гаджети Xiaomi вже не є першими у світі. Так, лідером рейтингу став OnePlus 7 Pro, який набрав 373 953 бали.

Поділитися
Exit mobile version