Оновлення Windows 10 викликає відключення відеокарт

2 хв. читання
windows on lenovo yoga
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Оновлення Windows 10 May 2019 Update (версія 1903) призводить до спонтанного відключення відеокарт на деяких ноутбуках Microsoft Surface Book 2 навіть при встановлених свіжих версіях драйверів.

Повідомлення про проблему з’явилися на форумі Reddit і в “Центрі відгуків” Microsoft, однак компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію. Судячи з усього, проблема стосується тільки пристроїв Surface Book 2 з відеокартами NVIDIA GeForce GTX 1060. Як повідомляють користувачі, після встановлення оновлення Windows 10 May 2019 Update пристрої зависають або спостерігається збій в роботі додатків.

“Після встановлення травневого оновлення відеокарта спонтанно відключається. Оновлення драйверів не допомогло вирішити проблему”, – поскаржився один з користувачів.

За словами власників ноутбуків, у службі техпідтримки Microsoft їм порадили відкотитися до версії Windows 10 October 2018 Update (1809). Деякі користувачі стверджують, що компанія тимчасово заблокувала встановлення оновлення Windows 10 May 2019 Update на деяких пристроях Surface Book 2 через проблеми з сумісністю.

Нагадаємо цього літа користувачі Chrome зможуть протестувати першу версію браузера, яка повинна “паралізувати роботу блокувальників реклами”.

Також Microsoft випустила оновлену версію свого Outlook для Android, що виправляє важливу вразливість у популярному поштовому додатку, який зараз використовується понад 100 мільйонами користувачів.

Окрім цього, згідно з рейтингом продуктивності смартфонів, створеним AnTuTu, гаджети Xiaomi вже не є першими у світі. Так, лідером рейтингу став OnePlus 7 Pro, який набрав 373 953 бали.

Поділитися
Exit mobile version