Чат-бот Copilot від Microsoft з’явився на iOS

Тепер він доступний для iPhone та iPad.

2 хв. читання

Кілька днів тому Microsoft випустила окремий додаток для Android для Microsoft Copilot, що дає швидкий доступ до ШІ-помічника. Виявляється, версії для iOS та iPad не забарилися, адже вони вже доступні в App Store від Apple.

Як і в десктопному Copilot та інших чат-ботах зі штучним інтелектом, таких як ChatGPT, ви можете ввести своє запитання і чекати на відповіді, згенеровані штучним інтелектом. У випадку з Copilot ви отримаєте відповіді, створені за допомогою GPT-4 від OpenAI, останньої великої мовної моделі компанії. Для порівняння, безкоштовна версія ChatGPT працює на старій версії ChatGPT-3.5, і вам потрібно буде заплатити за ChatGPT Plus, щоб отримати доступ до новішої моделі.

Microsoft Copilot on the App Store

Крім того, Copilot на iOS має можливість перетворювати ваші слова на зображення. Ця функція працює на основі системи штучного інтелекту DALL-E 3 від OpenAI, яка, за словами компанії, “значно краще” розуміє кінцевий продукт, якого ви хочете досягти, за допомогою текстової підказки, яку ви вводите. DALL-E 3 також був розроблений, щоб краще відтворювати елементи, з якими його попередники мали проблеми, наприклад, людські руки.

Це лише останній продукт Copilot, який Microsoft випустила після ребрендингу Bing Chat. Компанія також перенесла Copilot на Windows 10, а потім і на Windows 11, надавши близько мільярду пристроїв – відповідно до кількості користувачів платформ – доступ до чат-бота зі штучним інтелектом. З цими мобільними версіями Microsoft ще більше розширює охоплення Copilot, особливо зважаючи на те, що додатки є безкоштовними для використання.

Поділитися
Exit mobile version