Galaxy S10 містить баг, який призводить до втрати даних

2 хв. читання
Samsung Galaxy S10 user

Деякі власники моделей Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10 Plus повідомляють на Reddit і на сайті служби підтримки Samsung про несправності смартфонів після поновлення, випущеного компанією на цьому тижні. Смартфони перевантажуються і запитують у користувача PIN-код, але навіть при введенні ключа відбувається нова перезавантаження і запит PIN-коду.

За словами власників пристроїв, не всі телефони порушені цією проблемою. Деякі користувачі незадоволеним тим, що спочатку компанія прибрала функцію “знайти телефон”, яка дозволяє віддалено розблокувати пристрій, а тепер і зовсім випустила оновлення безпеки, що міняє PIN-код користувача.

Інженери Samsung активно працюють над виправленням цієї проблеми. За їх словами, апаратне скидання є єдиним доступним рішенням ситуації, але без резервного копіювання призведе до повної втрати даних на пристрої.

До речі, аналітик у галузі інформаційної безпеки Маркус Менгс (Marcus Mengs) повідомив про уразливості в USB-донглах, використовуваних бездротовими клавіатурами, мишками та клікерами для управління презентаціями Logitech.

Google – це вже невід’ємна частина нашого життя. Практично кожен день ми використовуємо систему від Google для пошуку самої різної інформації, однак не всі знають, що шукати її можна куди більш продуктивно і правильно. Про сім 7 речей, які Ви могли не знати про пошук у Google читайте тут.

Окрім цього, згідно з новими тестами від Opensignal в США найвищі швидкості 5G у світі. Користувачі можуть отримати до 1.8 Гбіт/с на своїх пристроях.

Поділитися
Exit mobile version