Google забирає хліб у SEO-фахівців

2 хв. читання

Google опублікувала відео, в якому повідомляється про позицію компанії з приводу використання заголовків H1.

Раніше аналітик Google Джон Мюллер повідомив, що теги H1 не грають ролі в ранжуванні. Однак багато SEO-фахівці почали оскаржувати цю заяву. У новому відео Google знову повідомляє, що для пошуковика заголовки H1 не мають значення. У вас може бути один H1, кілька або навіть жодного. Google просканує сторінку та розбереться з її вмістом. Рейтинг сайту в пошуку від наявності або відсутності заголовків ніяк не стане краще або гірше.

При цьому Google рекомендує використовувати заголовки H1 і інші елементи, але не для SEO, а для зручності користувачів.

Google

До речі, комп’ютери, що використовують операційну систему Windows 7, в два рази частіше схильні до зараження, ніж комп’ютери на базі Windows 10.

Зверніть увагу, що останнє оновлення операційної системи для Mac, MacOS Catalina, було випущено на початку цього тижня, і разом із цим з’явився цілий список проблем – як незначних, так і великих.

Також компанія Microsoft оголосила, що розширена підтримка для Office 2010 буде діяти до 13 жовтня 2020 року. Після цієї дати офісний пакет версії 2010 більше не буде отримувати оновлення безпеки.

Дослідники з кібербезпеки з компанії Fortinet виявили декілька вразливостей в роутерах D-Link. Багато з цих маршрутизаторів досі знаходяться у вільному продажі в інтернет-магазинах, хоча D-Link вже припинила їх виробництво і підтримку. Як перевірити, чи Ваш роутер досі підтримується виробником і для нього доступні оновлення безпеки, дізнайтесь зі статті.

Не всі загрози для дитини в Інтернет-просторі є результатом дій кіберзлочинців. Часто проблеми юних користувачів можуть бути спричинені знущаннями товаришів. Вже давно цькування (буллінг) серед підлітків вийшло за межі школи та поширилося на кіберпростір.

Поділитися
Exit mobile version