Google змінила авторизацію в облікових записах розробників Play Store

3 хв. читання
play store 4

Google оновила механізм авторизації в облікових записах розробників Play Store. Так, якщо на сьогоднішній день для авторизації потрібні лише електронна адреса і номер телефону, то вже скоро Google буде питати, чи є обліковий запис персональним або бізнес-екаунтом, а також запитувати контактне ім’я, фізичну адресу і верифікацію електронної адреси та номера телефону.

“Ваша контактна інформація дозволяє нам обмінюватися важливою інформацією і оновленнями про Ваші додатки. Вона також допомагає нам переконатися в тому, що кожен обліковий запис було створено реальною людиною з реальними контактними даними, і буде забезпечувати безпеку Play Store для кожного користувача”, – повідомила Google.

Як запевняє компанія, запитувані дані не будуть загальнодоступними.

Google також зробила обов’язкову двофакторну аутентифікацію для користувачів Google Play Console.

Починаючи з 29 червня, діючі розробники можуть вказувати, чи є їх облікові записи персональними або бізнес-екаунтами. Хоча вказувати тип облікового запису необов’язково, це буде обов’язковою умовою, якщо розробник побажає оновити свої контактні дані.

Для нових облікових записів обов’язкове зазначення типу облікового запису, контактної інформації та активізація двофакторної аутентифікації вступить в силу в серпні, в той час як існуючі розробники зіткнуться з вимогами пізніше в цьому році.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як перенести Ваші контакти з iOS на Android за допомогою iCloud, Gmail або Google Drive? ІНСТРУКЦІЯ

Як вибрати найкращий iPad 2021? ПОРАДИ

Як віддалено вийти з Gmail на загубленому пристрої? ІНСТРУКЦІЯ

Майнінг криптовалют: що таке Taproot та який захист у Bitcoin

Дослідження на основі відкритих джерел: де та як використовується? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Wi-Fi зі специфічною назвою мережі виводить з ладу iPhone. Як виявилося, якщо підключитися до бездротової мережі з символьною назвою, то модуль зависає, при цьому потім його можна включити. Проблема стосується всіх моделей iPhone, в тому числі найновіших. Збій можна перемогти тільки за допомогою повного скидання налаштувань.

Також у продуктах Microsoft в 2020 році виявлено 1268 уразливостей, що є рекордним числом. У період з 2016 по 2020 рік кількість уразливостей в рішеннях американської компанії збільшилася на 181%.

Microsoft оновлює OneDrive в Інтернеті та Android основними функціями редагування фотографій. Серед функцій редагування, які зараз підтримує OneDrive, Ви можете обрізати, обертати та вносити коригування світла та кольору у фотографії. Microsoft також пропонує кілька інших функцій для версії програми OneDrive для Android. Тепер Ви можете передавати фотографії на пристрій із підтримкою Chromecast і дозволяти іншим спостерігати, як Ви гортаєте їх у прямому ефірі.

Окрім цього, в Україні заблокували мережу сall-центрів РФ, які збирали особисті дані українців. Організатори залучали до роботи до 150 операторів, які працювали у дві зміни.

Поділитися
Exit mobile version