Huawei обійшла Apple за кількістю проданих смартфонів

2 хв. читання
huawei mate

Аналітична компанія OTR Global розповіла, що в першому кварталі 2019 року Huawei обігнала Apple за кількістю проданих смартфонів.

Про це повідомляє iGuides.

У фінансовому звіті Huawei за 22 квітня йдеться, що китайський виробник продав 59 мільйонів смартфонів, незважаючи на тиск з боку США та інших країн. У свою чергу Apple продала від 37 до 42 мільйонів смартфонів, хоча аналітики прогнозували до 50 млн продажів.

Експерти пояснюють лідерство Huawei багато в чому результатом зниження популярності останніх моделей iPhone, випущених в минулому році: XR, XS та XS Max. Старі пристрої, такі як iPhone 8, продавалися краще, додає представник OTR Global.

Каліфорнійська фірма почала знижувати ціни в кінці минулого року, прагнучи залучити більше чутливих до ціни покупців, але стратегія ще не окупилася. Apple опублікує фінансовий звіт за перший квартал 2019 року пізніше в цьому місяці, однак, кількісні показники продажів пристроїв, швидше за все, розкриті не будуть.

Нагадаємо, що компанія Google випустила стабільну збірку Chrome 74, де були виправлені 39 уразливостей. Про 19 з них виробнику повідомили сторонні дослідники.

До речі, спектр програм для покращення безпеки Android-смартфона надзвичайно широкий. Більшість з них — легкі у використанні та не займають багато місця. Пропонуємо Вам ознайомитися із 10 кращими програмами.

Сьогодні велика кількість компаній має робочі мобільні пристрої, які використовуються співробітниками в особистих цілях, що часто призводить до витоку конфіденційних даних підприємств. Тому мобільні девайси бізнес-організацій є найпривабливішими для кіберзлочинців і потребують захисту в першу чергу.

Поділитися
Exit mobile version