IBM планує випустити годинник, який трансформується в планшет

2 хв. читання

IBM запатентувала вельми цікавий мобільний пристрій, який можна застосовувати в якості наручного смарт-годинника, смартфона і навіть планшета.

Заявка на винахід була ще в 2016 році. Однак на сайті Управління США по патентах і торгових марках (USPTO) документ оприлюднений тільки зараз. Ресурс LetsGoDigital вже опублікував рендери незвичайного гаджета, створені на основі патентної документації.

IBM smart1

У звичайному стані пристрій працює як годинник. Але корпус при цьому має досить велику товщину. Справа в тому, що в ньому ховаються чотири відсіки, кожен з яких містить по дві додаткові дисплейні секції.

Кожен міні-екран має розміри 2×3 дюйми. Висунувши чотири таких модуля, користувач отримає в своє розпорядження смартфон з дисплеєм 4×6 дюймів. При цьому відбудеться перемикання інтерфейсу з режиму годинника в режим телефону.

Висунувши ще чотири секції, власник зможе трансформувати пристрій в планшет з екраном формату 8×6 дюймів. При цьому взаємодіяти з гаджетом можна буде двома руками (поклавши, його на стіл).

Втім, поки розробка існує тільки на папері. Про можливі терміни втілення ідеї в життя нічого не повідомляється.

До речі, Google тестує окрему панель управління відтворенням, яка буде вбудована в інтерфейс настільної версії Chrome.

Також більше десяти мільйонів власників смартфонів Samsung встановили шахрайський додаток Updates for Samsung, що видається кіберзлочинцями за оновлення прошивки.

Окрім цього, Кіберкомандування США (United States Cyber Command) попередило про експлуатацію кіберзлочинцями уразливості в поштовому клієнті Outlook з метою впровадження шкідливого програмного забезпечення в урядові мережі.

Поділитися
Exit mobile version