Instagram вводить нові способи боротьби з образами в соцмережі

3 хв. читання
instagram e1539107172139

Instagram анонсувала нові інструменти для боротьби з образливим і расистським контентом на своїй платформі після хвилі коментарів на адресу англійських футболістів, які брали участь у фіналі недавнього Чемпіонату Європи з футболу.

Як повідомили в компанії, Instagram почне відображати більш жорсткі попередження тим, хто спробує залишити образливий коментар. Крім того, у користувачів соцмережі з’явиться можливість фільтрувати образливі повідомлення. Instagram також дозволить користувачам обмежувати кількість коментарів і повідомлень в разі підвищеної уваги до їх персони.

Компанія оголосила про впровадження нових заходів для боротьби з образливим контентом після того, як їй довелося очищати свою платформу від величезної кількості зневажливих і расистських коментарів на адресу гравців англійської футбольної команди, що програла у фіналі Євро-2020.

За словами глави Instagram Адама Мосері, нові заходи покликані зменшити поширення расистського, сексистського і іншого образливого контенту.

Як показують дослідження, багато негативу на адресу публічних особистостей зазвичай виходить від людей, які навіть не підписані на них в Instagram або підписалися недавно, і просто користуються  можливістю “відігратися”. Саме так і сталося після поразки англійців у фіналі Євро-2020.

Оскільки користувачі соцмережі не хочуть відмовлятися від функції коментарів повністю, нові політики дозволять їм як і раніше отримувати фідбек від давніх передплатників, але при цьому вони зможуть обмежувати контакти з людьми, які відкрили їх профіль в Instagram тільки з метою поглумитися.

Вже реалізовані в соцмережі попередження про неприпустимість публікації образливих коментарів знизили частоту таких коментарів на 50%.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Телефонне шахрайство: як розпізнати обман та викрити зловмисника?

Платіжна безпека: як вберегтися від шахраїв під час користування онлайн-банкінгом?

Як автоматично пересилати певні електронні листи в Gmail? – ІНСТРУКЦІЯ

Що таке Google Tensor і як він покращить майбутні смартфони? ОГЛЯД

Деякі телефони на Android втратять доступ до Gmail і YouTube і чим це Вам загрожує

Як заблокувати спам на Google Диску? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Apple скануватиме фото в iPhone користувачів, щоб захистити дітей від насильства. Про це заявив сам американський технологічний гігант.

Виявлено спосіб, що дозволяє користувачам Telegram для Mac назавжди зберігати повідомлення, які повинні самі знищуватися і переглядати їх без відома відправника. Уразливість виправити неможливо.

Зверніть увагу, шахрайську схему з виманювання даних платіжних карт українців вигадали зловмисники, створивши фейкову сторінку у Facebook та фейковий сайт ТСН. Довірливих користувачів змушували вказувати дані своїх платіжних карток.

Окрім цього, Windows 11 може вийти раніше, ніж Ви думали. Майкрософт була щедрою з інформацією про Windows 11, за значним винятком є ​​дата виходу. Однак компанія могла ненароком відкрити вікно випуску за жовтень, завдяки деяким документам підтримки Intel та Microsoft, виявленим BleepingComputer.

Також якщо Ви регулярно пересилаєте повідомлення на інший обліковий запис електронної пошти, чому б не автоматизувати це завдання? Використовуючи зручну функцію фільтрування в Gmail, Ви можете автоматично пересилати певні електронні листи, коли вони потраплять у Вашу поштову скриньку.

Поділитися
Exit mobile version