Кабельний менеджмент: як навести порядок з’єднань з гаджетами

4 хв. читання

Якщо Ви дотримуватимесь наведених у статті правил, то Вам не доведеться страждати від заплутаних шнурів за телевізором або під робочим столом.

Хоча є бездротовий зв’язок, багато любителів кіно і навіть аудіофілів, а тим більше геймерів, оголосили “війну” затримкам. Тому кабельне з’єднання залишається більш пріоритетним. Отже, ми все ще перекладаємо наші три HDMI від трьох консолей до телевізорів, все ще намотуючи три кабелі Ethernet від наших модемів до цих трьох консолей. І, звичайно, ми все ще підключаємо ці три консолі від стіни. Після року, пробувши вдома і накопичивши ігрові приналежності та офісне обладнання, миття підлоги виглядає як дно макаронного горщика Стрега Нона.

kab

Звичайно, є виправлення. Можете подивитися будь-яке відео, де за допомогою дрилю і кабельних затискачів, можна навести порядок з вашими шнурами. Щоправда, для цього потрібно буде десь годин шість поповзати на пузі. Але можна зробити кабельне управління лінивим способом.

Ось декілька розумних, але невимушених способів тримати підлоги та стіни в порядку

У вас не було б такої кількості кабелів, якщо б Ви придбали їх правильної довжини. Якщо Ви не можете відрізнити свою підлогу від місцевого лісу, це, мабуть, тому, що Ваші кабелі занадто довгі.

Якщо у Вас є кошти, розгляньте можливість придбати нові кабелі. Відміряйте відстань кабелів у кімнаті та додайте додаткові 20 сантиметрів. Також придбання високоякісних кабелів із мінімальним провисанням зменшить безлад у Вашому домі. І, звичайно, не забудьте про кабельні стяжки на липучках, які тримають усе в порядку.

Якщо ви хочете трохи ускладнити, то сплануйте свої траси доріжки або кабельні рукави.

З’єднайте кабелі на липучках або пластмасових стяжках, щоб вони залишалися гарними та акуратними, перш ніж ховати їх у доріжці або рукаві. Ви можете туди приховати все – кабелі від сабвуфера , консольні, що завгодно – для мінімальних зусиль та максимальної користі.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як відновити видалені публікації чи історії в Instagram? ІНСТРУКЦІЯ

Як захистити Вашу конфіденційність в Інтернеті, якщо режим анонімного перегляду у Chrome виявився слабким?

Чому у Вас є як мінімум три мільярди причин змінити пароль облікового запису?

Злам веб-сайту: сім ознак, що свідчать про це

Як підвищити захист екаунта в Twitter? ПОРАДИ

Нагадаємо, що майже всі найпопулярніші програми Android використовують компоненти з відкритим вихідним кодом, але багато з цих компонентів застаріли і мають як мінімум одну небезпечну уразливість. Через це вони можуть розкривати персональні дані, включаючи URL-адреси, IP-адреси і адреси електронної пошти, а також більш конфіденційну інформацію, наприклад, OAuth-токени, асиметричні закриті ключі, ключі AWS і web-токени JSON.

Окрім цього, фахівці компанії AdaptiveMobile Security повідомили подробиці про небезпечну проблему в технології поділу мережі 5G. Уразливість потенційно може надати зловмисникові доступ до даних і дозволити здійснювати атаки типу “відмови в обслуговуванні” на різні сегменти мережі 5G оператора мобільного зв’язку.

Також дослідники безпеки виявили в Google Play і Apple App Store сотні так званих fleeceware-додатків, які принесли своїм розробникам сотні мільйонів доларів.

До речі, в даркнеті виявили оголошення про продаж підроблених сертифікатів про вакцинацію і довідок про негативний тест на Covid-19. Крім того, число рекламних оголошень про продаж вакцин від коронавірусу збільшилося на 300% за останні три місяці.

Двох зловмисників з Кривого Рогу викрили у привласненні 600 тисяч гривень шляхом перевипуску сім-карт. Отримавши мобільний номер, зловмисники встановлювали дані про особу, яка раніше його використовувала. Для цього вони авторизувалися у різних мобільних додатках, зокрема поштових служб, державних, комунальних та медичних установ, використовуючи функцію відновлення паролю.

Поділитися
Exit mobile version