Motorola хоче відродити легендарний телефон та зробити його гнучким

2 хв. читання

Motorola планує відродити лінійку RAZR за допомогою нового складного смартфона. На честь легендарної моделі RAZR V3 компанія представить гнучкий смартфон, який буде схожий на розкладний телефон 2004 року, проте з вбудованими в нього найсучаснішими технологіями і цікавими фішками, пише ANDRO NEWS.

Додатковий дисплей розташований на задній панелі смартфона і не дає повного доступу до функцій Android. Лише кілька додатків зможуть повноцінно взаємодіяти з ним. Коли смартфон розгорнути, другий дисплей буде виконувати функцію трекпада для прокрутки веб-сторінок у Chrome. Розробникам ще належить реалізувати підтримку й інших додатків, таких як YouTube, Facebook, Instagram і Twitter, оскільки усі вони мають прокручувану стрічку.

На додатковому екрані також буде відображатися до шести швидких налаштувань, але їх назви і функціональні можливості не розкриті. Крім того, якщо користувач запускає Google Assistant, коли телефон закритий, то анімація і додаткова інформація буде відображатися на другому дисплеї, якщо користувач дозволить це в налаштуваннях.

motorola

Основна камера може використовуватися для зйомки селфі. Зовнішній дисплей також показує годинник, повідомлення і має засоби управління мультимедіа. Користувачі також зможуть встановити власні теми для додаткового дисплея. Незважаючи на відсутність конкретної дати, пристрій можуть анонсувати до кінця року.

До речі, Samsung і Huawei майже одночасно представили складні смартфони – гібриди, які перетворюються в планшети. Прототипи подібних пристроїв є у TCL і OPPO, і щось подібне розробив навіть Energizer – бренд, який відомий в основному з випуску батарейок і акумуляторів. Дізнайтеся про переваги і недоліки нових гаджетів.

Також на виставці MWC 2019 представили смартфон, який працює довше за всіх. Смартфон під назвою Power Max P18K Pop виробництва Avenir Telecom  отримав назву “Енерджайзер”. Виробники стверджують, що він триматиме заряд батареї до 50 днів від одного циклу підзарядки.

Поділитися
Exit mobile version